Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Άντε να μεγαλώσει το σερί

Τους περιμένει σήμερα(6μμ) ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχει ποιότητα και μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα. Η Νέα Σαλαμίνα (περί αυτής ο λόγος) κέρδισε την ΑΕΛ και την ΑΕΚ, ενώ το ΑΠΟΕΛ πέρασε δύσκολες στιγμές μέχρι να την κερδίσει.

Έχοντας όλα αυτά υπόψη οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, παρατάσσονται στο στάδιο της πρωτεύουσας και με τη συνδρομή των χιλιάδων οπαδών που αναμένεται να δώσουν το δυναμικό τους «παρών» θα κυνηγήσουν την τέταρτη συνεχόμενη τους νίκη στο πρωτάθλημα, που θα τους προσθέσει βαθμούς και εκμεταλλευόμενοι τυχόν απώλειες από τις ομάδες που προπορεύονται να ανέβουν στην βαθμολογία.

Η εικόνα που οφείλουν να επιδείξουν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας είναι η εξής: Να δείξουν πρακτικά από την πρώτη στιγμή που θα μπουν στο αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ ότι είναι αποφασισμένοι να επιβάλλουν την ανωτερότητα τους έναντι των αντιπάλων, με στόχο να πάρουν τη νίκη και να συνεχίσουν το δρόμο τους προς την υλοποίηση των στόχων τους. Όπως έκαναν και στους δυο τελευταίους αγώνες με την ΑΕΚ και τη Δόξα.
Ουδείς λόγος υπάρχει για να αλλάξει ο Τόνι Σαβέφσκι την πετυχημένη «συνταγή» των τελευταίων εβδομάδων.

Συνεπώς το αρχικό σχήμα θα αποτελείται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από τους Μορέιρα στο τέρμα, Κυριάκου(δεξιά), Σερφά, Αντράντε, Σκαραμοτσίνο (αριστερά), στο κέντρο Μαργκάσα, Σοάρες, με προωθημένο τον Ασίς, Σκέμπρι (αριστερά), Εφραίμ (δεξιά) και στην κορυφή τον Γκικίεβιτς.

Σοφόκλης Σοφοκλέους και Άλεξ Κάσερες βρέθηκαν χθες στο Μακάρειο και παρακολούθησαν τον αγώνα Δόξα-ΑΕΚουκλιών, αφού την ερχόμενη εβδομάδα επόμενος αντίπαλος της Ομόνοιας, είναι η παφιακή ομάδα.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Χοσέ Μορέιρα, Κόριν Μπρούκς, Χοσέ Θερβέρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Αντρέ Σκέμπρι, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Πιέρ Εμπέμπα, Ρενάτο Μαργκάσα, Πλατινί, Μάρκο Σοάρες, ΓιώργοΕφραίμ, Μπρούνο Αγκουιάρ, Τόνι Τέιλορ, Λούκας Γκικίεβιτς, Νούνο Ασίς, Χάρη Κυριάκου, Ονησίφορο Ρουσιά, Σοφιάν Σερφά και Μπραντάο Αλίπιο.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου