Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Πέτυχαν διάνα! – Διαρρήκτες ήξεραν από πού να μπουν, τι να πάρουν και τι ώρα να κτυπήσουν

Πέτυχαν διάνα οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» σε οικία 58χρονου Ελληνοκύπριου. Εκμεταλλευόμενοι την πολύωρη απουσία του ιδιοκτήτη ,οι δράστες εισέβαλαν στην οικία του στην Γερμασόγεια και άρπαξαν δύο χρηματοκιβώτια εντός των οποίων υπήρχαν χρήματα και χρυσαφικά ,όλα συνολικής αξίας 55 χιλιάδων ευρώ.


Ήξεραν ακριβώς που να «χτυπήσουν» οι θρασύτατοι διαρρήκτες. Τέσσερεις ώρες απουσίας του 58χρονου, λογιστή στο επάγγελμα, ήταν αρκετές για να δράσουν οι διαρρήκτες. Αν και στην οικία υπήρχε σύστημα συναγερμού, για λόγους οι οποίοι διερευνώνται ο συναγερμός δεν ήχησε ποτέ.

Σύμφωνα με την καταγγελία του παραπονούμενου , οι διαρρήκτες υπολογίζεται να έδρασαν μεταξύ των ωρών 7.15 το απόγευμα και 11.30 χθες βράδυ, ώρες κατά τις οποίες ο ιδιοκτήτης απουσίαζε από το σπίτι.

Οι δράστες κατάφερναν είσοδο, αφού πρώτα παραβίασαν το αλουμινένιο παράθυρο του υπνοδωματίου ,με αιχμηρό αντικείμενο. Αφού κατάφεραν να μπούνε στην κατοικία του 58χρονου, εντόπισαν και πήραν φεύγοντας δύο χρηματοκιβώτια που περιείχαν το χρηματικό ποσό των 12 χιλιάδων ευρώ ,κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα αξίας 42.800 ευρώ .

Όλα τα κλοπιμαία , σύμφωνα με τον παραπονούμενο καλύπτονται από ασφάλεια.

Η αστυνομία, συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Source : www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου