Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΚΙ ΟΜΩΣ: 74ΧΡΟΝΗ ΜΗΝΥΣΕ ΤΑ MCDONALD'S ΕΠΕΙΔΗ... ΕΠΕΣΕ ΚΑΥΤΟΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΑ

Mία 74χρονη υποστηρίζει ότι ο καφές έπεσε στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων και τις προκάλεσε σοβαρές βλάβες Άλλη μία μήνυση για τον καυτό καφέ των McDonald's,

..... αυτή τη φορά από μία 74χρονη που υποστηρίζει ότι ο καυτός καφές της εταιρείας έπεσε στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων και τις προκάλεσε σοβαρές βλάβες.

Πρόκειται για την Tζόαν Φίνο από το Κλόβις της Καλιφόρνια, την τελευταία από μια σειρά μηνυτών των McDonald που κάηκαν από τον καυτό καφέ της αλυσίδας εστιατορίων. Όπως υποστηρίζει η Φίνο, πριν άπο 14 μήνες πήγε σε ένα κατάστημα McDonald's και παρήγγειλε δύο ζεστούς καφέδες. Μόλις έπιασε τα ποτήρια, άνοιξε το καπάκι του ενός με αποτέλεσμα να χυθεί ζεστός καφές στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων και να της προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα.

 Σύμφωνα με το δικηγόρο της 74χρονης, τα McDonald's διατηρούν τους καφέδες τους σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες επειδή έτσι μένουν «φρέσκοι» μεγαλύτερο διάστημα και χρειάζεται μικρότερη ποσότητα καφέ για να παρασκευαστούν. «Παρά τις πάνω από 1.000 μηνύσεις από πελάτες που έχουν καεί από τον καφέ των McDonald's, η εταιρεία συνεχίζει να διατηρεί τους καφέδες της σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, επειδή τους κοστίζει λιγότερο ακόμα και από το να πληρώσουν όλες αυτές τις μηνύσεις», αναφέρει ο δικηγόρος.

Source : www.showtime.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου