Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

AΠΟΕΛ - Ψεύτικες Ελπίδες

Αποσταθεροποίηση, αποσύνθεση, κατάρρευση, χάθηκαν κι λιγοστές, 

Ψεύτικες Ελπίδες που μας είχε δημιουργήσει η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής. Τελικό σκορ Απόλλων - Αποέλ =2-0.
Είμαστε στο -8 από την κορυφή και στο +11 από την διαβάθμιση. Tο ΑΠΟΕΛ συνέχισε να είναι πιστό με την αρνητική παράδοση που έχει δημιουργήσει φέτος, που μόλις δεχθεί το πρώτο γκολ, αμέσως καταρρέει.


(Η νίκη στον αγώνα με την ανόρθωση δεν ήταν καθόλου, νίκη αντεπίθεσης ήταν νίκη τύχης, κι αν ο Φοφανά έβαζε την ανόρθωση μπροστά, πάλι θα ερχόταν η κατάρρευση.)

Στο σημερινό παιγνίδι δεν υπήρξαν διακριθέντες, κουραστήκαμε να βαφτίζουμε τον Στάθη πρόσωπο του αγώνα κι οι προσπάθειες του να μην έχουν ουσία, να μην έχουν συνέχεια, να μην έχουν τελείωμα κι ούτε αποτέλεσμα. Από την άλλη όμως, ένας Στάθης μόνος του τι να σου κάνει? Χωρίς στήριγμα και ούτε καμιά βοήθεια. Η αγωνιστική απειθαρχία από τους υπόλοιπους παίκτες σε όλο της το μεγαλείο. 17 κόρνερ πέρασαν ανεκμετάλλευτα... μια απορία πολλών, στο ΑΠΟΕΛ δεν ξέρει κανένας άλλος να κτυπά τα κόρνερ? Πάντα ο ίδιος? Ίσως είναι και θέμα ικανοτήτων ή απλά και θέμα τύχης. Ο Δώνης να το προσέξει αυτό.

Το ΑΠΟΕΛ ήταν υποφερτό στο πρώτο ημίχρονο και ανύπαρκτο στο δεύτερο. Στο τέλος ρίξαμε στον αγώνα όλους όσους είχαν γραμμένο στο βιογραφικό τους τη λέξη επιθετικός και ως δια μαγείας από εκείνη τη στιγμή και μετά, η μπάλα δεν πέρασα ούτε και μια φορά την γραμμή του κέντρου προς την αντίπαλη περιοχή.
Ένας φίλος μου έστειλε μήνυμα, με εισήγηση προς τον κύριο ΔΩΝΗ, να φορτώσει όλα τα σάπια "κρέατα" σε ένα καράβι και να τα στείλει από κει που ήρθαν.
Η χρονιά χάθηκε, δώστε την ομάδα στα δικά της παιδιά, Έξω οι μισθοφόροι. Ούτε ένας Γενάρης μας σώζει, ούτε δύο.

Ο Απόλλωνας ήταν εκπληκτικός, αφού κατάφερε να βάλει την μπάλα 2 φορές στο πλεκτό. Την πρώτη φορά με το κρέμασμα του μόνιμα κατασκηνωτή στο ύψος της επανορθωτικής, Ούρκο Πάρντο, από τον Παπουλή και την δεύτερη από το Γκουγιόν. Η δουλειά στο δεύτερο γκολ ανήκει αποκλειστικά στον Γκαστόν Σαγκόι, ο οποίος κέρδισε την μπάλα μέσα στα τετράγωνα του ΑΠΟΕΛ, την κράτησε και την κατάλληλη στιγμή την πάσαρε στον επερχόμενο Γκουγιόν.
Ο Απόλλωνας διαθέτει την καλύτερη αμυντική τετράδα του Κυπριακού Πρωταθλήματος. Στα άκρα της άμυνας παίζουν 2 Κύπριοι ακραίοι αμυντικοί, οι Βασιλείου και Στυλιανού, και στο κέντρο της άμυνας το αχτύπητο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον αρχηγό Μερκή και το δικό μας Καρυπίδη. Στο τέλος του αγώνα πανηγύρισαν μπροστά στον κόσμο τους φωνάζοντας το σύνθημα απόλλων "θρύλος?" πρωτάθλημα... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!

Επιεικώς, παραμένουμε η πιο μέτρια ομάδα του Πρωταθλήματος. Η θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα, είναι θέση μικρομεσαίας ομάδας. Η 6η θέση είναι ο καθρέφτης της σημερινής κατάστασης της ομάδας.
Σ' αυτό το τραγικό σημείο έφεραν το σημερινό ΑΠΟΕΛ οι Διοικούντες κι αυτοί που έπαιρναν τις διάφορες αποφάσεις, οι λεγόμενοι στα Αγγλικά decision makers.
Πήραν αποφάσεις με γνώμονα το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ, μας είπαν... ΟΧΙ κύριοι, αν τις αποφάσεις τις έπαιρνε ένα συμβούλιο μιας αντιπάλου ομάδας, για λογαριασμό μας, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έκαναν τόσα εγκλήματα εις βάρος της ομάδας μας.

ΝΑ φύγετε και να μας αδειάσετε την γωνιά.
Όποιος κι αν έρθει, είτε παραμυθάς λέγεται, είτε μανιταράς, είτε ντελιβεράς, είτε γραφιάς, δεν πρόκειται να κάνει τόσα μαζεμένα λάθη που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα εις βάρος της ομάδας.

Δέστε τα στιγμιότυπα... αν αντέχετε





Source : http://www.apoelgroup.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου