Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ - Μπορεί να αντέξει μέχρι τον Ιανουάριο;

Ο ΑΠΟΕΛ προσγειώθηκε ανώμαλα στη Λεμεσό και όσο παράξενο κι αν ακούγεται επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ηττήθηκαν με 2-0 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα και έμειναν 8 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη προδόθηκε για άλλη μια φορά από την αμυντική της λειτουργία αλλά και την επιθετική της αφλογιστία. Ο Αμορίν έκανε ένα μοιραίο λάθος στη φάση του 1ου γκολ το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και βγήκαν σε μια υποδειγματική αντεπίθεση ανοίγοντας το σκορ. Ακόμη και στο 2ο γκολ ο Σανγκόι άδειασε τουςΣέρτζιο, Βινίσιους και Χαραλαμπίδη δίνοντας ασίστ μισό γκολ στον Γκουγιόν ο οποίος έκανε το 2-0.

Όσο για την επίθεση τι να πούμε; 8 γκολ σε 8 αγώνες, αυτό τα λέει όλα. Η ομάδα της Λευκωσίας δυσκολεύεται αφάνταστα στη δημιουργία φάσεων αλλά και στο τέλειωμα. Κανείς από τους επιθετικούς δεν έχει ακόμα σκοράρει και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Όσο αφορά τα στημένα τώρα, δεν γίνεται να έχεις στην ομάδα 8 παίκτες με ύψος πάνω από 1.85 και να μην μπορείς να εκμεταλλευτείς τις στημένες φάσεις. Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε 16 κόρνερ που πέρασαν όλα ανεκμετάλλευτα.

Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να έχει βελτιωθεί με το Γιώργο Δώνη στον πάγκο του όμως αδυναμίες που έχει δεν μπορούν να κρυφτούν. Τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν τεράστιο πρόβλημα. Το ερώτημα είναι, μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να αντέξει και να βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου;

Ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει στους επόμενους αγώνες να κάνει ένα καλό σερί νικών για μειώσει όσο γίνεται την απόσταση από την κορυφή. Ο κ. Δώνης καλείται να βρει τις λύσεις από το υπάρχον ρόστερ μέχρι τον Ιανουάριο που είναι δεδομένο ότι θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις.

Ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνας της Πέμπτης(7/11, 20:00) με τη Μπορντό στο ΓΣΠ. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα ισοδυναμεί με αποκλεισμό. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι μπορεί να νικήσει τους Γάλλους φτάνει να παίξει πειθαρχημένα και να μειώσει το αμυντικά του λάθη.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου