Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Κ.ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ: Τι ξέχασε να... φορέσει και μας άφησε άφωνους;

Όταν μία τόσο εντυπωσιακή γυναίκα απαθανατίζεται σε...
επίσημη βραδινή έξοδο και μάλιστα είτε έχει ξεχάσει να φορέσει αυτό που θα δείτε, είτε το φόρεμα "επιβάλλει" αυτή της την επιλογή, τότε το αποτέλεσμα μας αφήνει...








Μια λαμπερή βραδιά διοργάνωσε η Κατερίνα Καινούριου για να παρουσιάσει την νέα της συλλογή ρούχων για την σεζόν που έρχεται. Η όμορφη παρουσιάστρια που συνεργάζεται με την εταιρία ρούχων, Lynne, υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά φίλους και φίλες σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί για να γιορτάσουν μαζί την εν λόγω συνεργασία που απ ‘ ότι φαίνεται θα 'χει διάρκεια.

Η οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν πιο σέξι από ποτέ. Τα καταπράσινα μάτια της φώτιζαν το χώρο και το πλατύ της χαμόγελο γέμιζε τη βραδιά με αισιοδοξία. Φορώντας ένα στενό δερμάτινο φόρεμα που έφτανε ως το γόνατο .. Δίπλα της είχε τη μαμά της Θάλεια και τον αδερφό της Πάνο που τη στηρίζουν και είναι κοντά σε κάθε της επαγγελματική επιλογή.

Από την όμορφη αυτή βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει και ο αγαπημένος της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με τον οποίο συζούν εδώ και λίγους μήνες και είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Source : http://newsgallery.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου