Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Καταζητούνται δύο Ελλαδίτες για απάτη εις βάρος ξενοδοχείου

Δύο 27χρονοι από την Ελλάδα τοποθετήθηκαν στον κατάλογο καταζητουμένων της Αστυνομίας μετά την εναντίον τους καταγγελία για απάτη από διευθυντή ξενοδοχειακής μονάδας στην Αγία Νάπα.

 Η καταγγελία, σύμφωνα με την Αστυνομία, αναφερόταν σε χρηματική οφειλή ύψους 700 ευρώ που αφορούσε τη διαμονή τους από 27 Αυγούστου μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου καθώς και φαγητά και ποτά που κατανάλωσαν σε διάφορους χώρους του ξενοδοχείου.

 Οι ύποπτοι, αναφέρει στην καταγγελία του ο διευθυντής, έκαναν κράτηση μέσω εταιρείας διαδικτύου και πλήρωσαν με τραπεζική κάρτα. Δύο μέρες πριν τη λήξη του χρόνου διαμονής τους οι δύο Ελλαδίτες, αφού μάζεψαν τα προσωπικά τους είδη εγκατέλειψαν τα ξενοδοχείο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η Διεύθυνση του ξενοδοχείου έλαβε από την εταιρεία JCC επιστολή με την οποία εγνωστοποιείτο ότι η πληρωμή μέσω της συγκεκριμένης πιστωτικής κάρτας ακυρώθηκε γιατί υπήρχε καταγγελία από τον κάτοχό της, ο οποίος είναι από τη Μαλαισία, ότι χρησιμοποιήθηκε η κάρτα του χωρίς τη δική του συγκατάθεση. 

- Source : http://www.philenews.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου