Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΑΕΚ: Βλέπει μόνο νίκη

Η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική άφησε την ΑΕΚ λίγο πίσω στη βαθμολογία. Σήμερα κόντρα στη Σαλαμίνα θέλει τη νίκη για να ανέβει ψυχολογικά και βαθμολογικά.

Από τους οκτώ βαθμούς που έχει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα οι έξι προήλθαν από την έδρα της και όπως διαφαίνεται στην Λάρνακα θέλουν να αποκτήσουν μια έδρα που θα είναι απόρθητη. Η μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας δεν είναι αυτό που προσδοκούσαν όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα αφού παρά τις καλές εμφανίσεις, οι βαθμοί είναι λίγοι.

Σε έξι αγώνες η ομάδα πήρε οκτώ πόντους από τους 18 διαθέσιμους και τα περιθώρια για απώλειες έχουν στενέψει. Αν η ΑΕΚ δεν νικήσει ούτε απόψε η γκρίνια και η μουρμούρα θα είναι το αποτέλεσμα που θα χειροτερέψει τα πράγματα καθώς η ομάδα χρειάζεται ηρεμία.

Για να έλθει η νίκη στον σημερινό αγώνα απέναντι στη μαχητική Σαλαμίνα θα πρέπει οι πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα να ολοκληρωθούν σε γκολ.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ενόψει του σημερινού παιχνιδιού αναμένεται να πραγματοποιήσει αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα στο ΓΣΠ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νέγκρι με τους Μαραγκό και Καταλά να αποτελούν το αμυντικό δίδυμο και τους Μεγκρελασβίλι και Μέρτακκας να αγωνίζοντια στα άκρα της άμυνας. Στο χώρο του κέντρου το πιθανότερο είναι να δούμε τους Σκοπελίτη, Λουσέρο και Τομάς με τους Παύλου και Κάστρο να κινούνται στα πλάγια της επίθεσης ενώ στη κορυφή να βρίσκεται ο Μυτίδης.

- Source : http://www.tothemaonline.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου