Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Ίδια ενδεκάδα, ίδιος στόχος

Η εμφάνιση με την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική ήταν η καλύτερη φετινή για την Ομόνοια. Σήμερα (7μμ) αντιμετωπίζει τη Δόξα στο Μακάρειο και θέλει να πραγματοποιήσει ξανά πολύ καλή παρουσία και βέβαια να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η Δόξα είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά η Ομόνοια είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και θα επιδιώξει να επιβάλει στο γήπεδο αυτήν την ανωτερότητα για να πετύχει το στόχο της.

Η ενδεκάδα θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η ίδια που παρατάχθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ. Δηλαδή θα είναι η εξής: Ο Μορέιρα κάτω από τα δοκάρια, ο Κυριάκου στα δεξιά στην άμυνα και στα αριστερά ο Σκαραμοτσίνο. Κεντρικό δίδυμο οι Σερφά, Ατράντε. Στο κέντρο οι Μαρκάσα, Σοάρες με προωθημένο τον Ασίς. Στα δεξιά ο Εφραίμ, στα αριστερα ο Σκέμπρι και στην κορυφή ο Γκικίεβιτς.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Χοσέ Μορέιρα, Κόριν Μπρουκς, Χοσέ Θερβέρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Αντρέ Σκέμπρι, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Ζοάο Πάολο Αντράδε, Πιέρ Εμπέμπα, Ρενάτο Μαργκάσα, Πλατινί, Μάρκο Σοάρες, Γιώργος Εφραίμ, Μπρούνο Αγκουϊάρ, Τόνι Τέιλορ, Λούκας Γκικίεβιτς, Νούνο Ασίς, Χάρης Κυριάκου, Γιάννης Χατζηβασίλης.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου