Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Στο Πεκίνο σε επίσκεψη εργασίας ο Υπ. Εμπορίου

Στο Πεκίνο για επίσκεψη εργασίας αναχωρεί σήμερα Σάββατο ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης.


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο Υπουργός θα ηγηθεί επιχειρηματικής αποστολής που συνδιοργανώνουν το Υπουργείο Ενέργειας και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Κατά την παραμονή του στην κινεζική πρωτεύουσα, στις 28, 29 και 30 Οκτωβρίου, ο κ. Λακκοτρύπης θα έχει σειρά συναντήσεων με αξιωματούχους της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, και ειδικότερα με τον Υπουργό Επιστήμης και Τεχνολογίας, τον Υπουργό της Γενικής Διεύθυνσης Εποπτείας Ποιότητας, τον Υφυπουργό του Υπουργείου Εμπορίου και τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Εθνικής Διεύθυνσης Ενέργειας.

Ο κ. Λακκοτρύπης θα χαιρετίσει, επίσης, το Επιχειρηματικό Φόρουμ που συνδιοργανώνουν το Υπουργείο, το ΚΕΒΕ και το Κινεζικό Συμβούλιο για την Προώθηση του Διεθνούς Εμπορίου, παρουσιάζοντας στους συμμετέχοντες τις ευκαιρίες που προσφέρονται για επενδύσεις και επιχειρηματικές συνεργασίες στην Κύπρο, ιδιαίτερα όσον αφορά τους τομείς της ενέργειας, των ακινήτων, της ναυτιλίας, της εκπαίδευσης και του τουρισμού.

Επιπρόσθετα, θα μιλήσει στο Πανεπιστήμιο Διεθνούς Επιχειρηματικότητας και Οικονομικών του Πεκίνου, όπου θα προβεί σε παρουσίαση των προοπτικών και των εξελίξεων στην Κύπρο σε σχέση με τα ζητήματα της ενέργειας, του τουρισμού και των επενδυτικών ευκαιριών.

Ο κ. Λακκοτρύπης επιστρέφει στην Κύπρο την Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου.

Source : www. kathimerini.com.cy 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου