Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Ξέχασε τι είναι ήττα

Μέταλλο νικητή έχει καλλιεργήσει στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα ο Χριστάκης Χριστοφόρου. Η ομάδα μετά την ήττα από την Τραμπζονσπόρ στις 19 Σεπτεμβρίου δεν έχει χάσει ξανά, τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Ευρώπη.

Η πρώτη και τελευταία ήττα του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα ήταν κόντρα στην Ανόρθωση στο «Παπαδόπουλος», στις 15 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε, μετρά 4 νίκες (με Ομόνοια, Αλκή, Δόξα και Κούκλια) ενώ στην Ευρώπη μετά τους Τούρκους έχει μία εκτός έδρας νίκη με Λέγκια και μία ισοπαλία με Λάτσιο.

Ακόμη κι αν σε κάποια παιχνίδια, κυρίως εντός συνόρων, η ομάδα δεν «έβγαζε μάτια», εντούτοις έδειχνε υπομονή και κυνηγούσε τη νίκη, δείγμα του ότι οι ποδοσφαιριστές δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το τρίποντο.

Η νοοτροπία αυτή φέρνει και τις επιτυχίες που μετρά η ομάδα και που σίγουρα αυξάνουν το κύρος της. Επίσης, σημαντικό στοιχείο είναι και η απόδοση, κυρίως του ανασταλτικού μηχανισμού.

Η μεσοαμυντική γραμμή του Απόλλωνα «έσβησε» τους επιθετικούς της Λέγκια και της Λάτσιο, με τους κυανόλευκους να κρατούν απαραβίαστη την εστία τους για 2 σερί ευρωπαϊκά ματς.

Στα του πρωταθλήματος, δέχτηκε 3 τέρματα από την Ανόρθωση και 1 από την Αλκή. Τα 4 γκολ παθητικό συνιστούν, μαζί με την Ομόνοια, την καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος.

Source : http://www.24sports.com.cy


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου