Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΕΛΑΜ: Aπαιτεί να κλείσουν τα οδοφράγματα

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ) απαιτεί να κλείσουν άμεσα τα οδοφράγματα και αναφέρει ότι «το άνοιγμα των οδοφραγμάτων έδωσε ανάσα στις κατοχικές αρχές, αφού το ολίσθημα αυτό ήταν καταστροφικό».

Σε ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ σημειώνει ότι «στην Κύπρο του 2013 τα πάντα ξεπουλιούνται στο όνομα της πολιτικής του καλού παιδιού που πάντα πρέπει να λέει ναι, μην χαλάσει το χατίρι των ηγεμόνων του, είναι όμως πολύ λυπηρό που τα πολιτικά κόμματα με τις ανθελληνικές τους αποφάσεις, αλλά και οι συμπατριώτες μας κατάντησαν οι αιμοδότες των Τούρκων και οι καλύτεροι τους πελάτες από πολλές απόψεις».

Προσθέτει ότι «μαζί με τον τζόγο των ελαφρόμυαλων συμπατριωτών μας συνδυάζεται φυσικά και η διαμονή σε ξενοδοχεία, όπου μόνο οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες ανέρχονται τα τελευταία έξι χρόνια σε περίπου €8,4 εκατομμύρια ευρώ και το άσχημο είναι ότι δεν μένουν μόνο μέχρι εδώ οι ατασθαλίες των ανεγκέφαλων Κύπριων και μέσω των κατεχομένων πλέον κάνουν και τα ταξίδια τους στην Τουρκία, όπου έχουν δαπανηθεί €3,8 εκατ. με πιστωτικές κάρτες».

Το ΕΛΑΜ συνεχίζει αναφέροντας ότι «αν υπολογιστούν και οι περίπου €400.000 για τζόγο σε καζίνο της Τουρκίας και τα €4,2 εκατομμύρια ευρώ για διαμονή Ελληνοκυπρίων σε ξενοδοχεία της Τουρκίας, τα νούμερα αρχίζουν να γίνονται ιλιγγιώδη».

Προσθέτει ότι ανέρχονται σε «1 δις ευρώ αυτά που χρωστούν που τα αδέλφια μας από ανείσπρακτους λογαριασμούς της ΑΗΚ, από το 1963 έως και σήμερα και κανένας εκ των πολιτικών δεν είχε την τόλμη να ζητήσει τα χρωστούμενα, αλλά ούτε καν να σταματήσει την δωρεάν παροχή ρεύματος προς τα κατεχόμενα».

«Φυσικά το κόστος παροχής το επωμίζονται για πολλοστή φορά τα κορόιδα, άρα προς τί το ενδιαφέρον των πολιτικών αφού κάποιοι άλλοι πάλι την πληρώνουν; Φτάνει που δεν είναι οι ίδιοι. Δυστυχώς είναι τόσο δύσκολο κάποιοι να κατανοήσουν πόσο επιβλαβές για τον τόπο μας, τόσο οικονομικά όσο και εθνικά, είναι το διάνοιγμα των οδοφραγμάτων», καταλήγει το ΕΛΑΜ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου