Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ: Από το κακό στο χειρότερο

Ο ΑΠΟΕΛ πρόσθεσε ακόμη μια προβληματική εμφάνιση στην φετινή σεζόν, με την διαφορά ότι αυτή την φορά στον πάγκο ήταν ο Γιώργος Δώνης. 

Κάναμε αναφορά σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν έχει το μαγικό ραβδί και θα άλλαζε τα πάντα σε μια μέρα και αυτό φάνηκε χθες στο στάδιο Αμμόχωστος. Ο ΑΠΟΕΛ φανέρωσε ξανά τις γνωστές του αδυναμίες. Δηλαδή τα εύκολα και τραγικά λάθη που έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να φτιάξει αρκετές ευκαιρίες και παράλληλα στην αδυναμία δημιουργία ευκαιριών και γενικά στην οργάνωση του παιχνιδίου του . Για ακόμη μια φορά ''ο ΑΠΟΕΛ δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο" και από τύχη δεν δέχθηκε τον διασυρμό.


Ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει πάρα πολλή δουλειά να κάνει και πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα αρχίσει την προεργασία από τώρα για την ενίσχυση ενόψει της δεύτερής μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Δεν θα είναι τόσο εύκολο να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Διότι ίσως να είναι αυτές οι δυνατότητες της ομάδας που έκτισε ο Πάολο Σέρτζιο.



Ο ΑΠΟΕΛ και τα προηγούμενα χρόνια είχε τις κακές του παρουσίες. Όμως είχε τις ικανότητες για να αντιδράσει. Ο φετινός ΑΠΟΕΛ δεν μας έδειξε μέχρι τώρα ότι μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο. Ο Γιώργος Δώνης όποιος δεν κρύφτηκε τόνισε ότι ο στόχος είναι να δουν τις αδυναμίες, για να τις βελτιώσουν. Άλλωστε δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Πολύ πιθανό αυτό να γίνει με αλλαγή προσώπων στην ενδεκάδα , με ποδοσφαιριστές που δεν είχαν τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής.



Η πίεση αυξάνεταιΑπό εκεί και πέρα η πίεση είναι δεδομένη από τους οργανωμένους φίλους του ΑΠΟΕΛ και δεν ήταν καθόλου τυχαίες οι τοποθετήσεις του προέδρου Φοίβου Ερωτοκρίτου ότι όσο δεν αλλάζει η η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, θα έρθουν χειρότερα δεδομένα για την ομάδα.
Σίγουρα το κλίμα δεν είναι καλό μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση και πλέον ο χρόνος θα δείξει αν θα αλλάξουν τα δεδομένα στον ΑΠΟΕΛ.
Παράλληλα η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ λογικά θα προχωρήσει στην καταγγελία της διαιτησίας αφού το πρώτο γκολ του Ερμή, ήρθε μετά την χρησιμοποίηση του χεριού του Ενρίκε

- Source at:  http://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου