Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΜΗΣ - Φανιέρος: «Είμαστε πανάξια στην 1η θέση»

O πρόεδρος της ομάδας του Ερμή, Λούκας Φανιέρος είναι πανευτυχής για την μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Αραδίππου έκανε δηλώσεις στον Super ΣΠΟΡ FM δηλώντνας ότι η ομάδα του βρίσκεται πανάξια στην 1η θέση.


Αναλυτικά:
Για τις ιστορικές στιγμές που ζουν στην Αραδίππου...
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Το ΑΠΟΕΛ που πήγε στους «8» ήταν μια μικρή ομάδα που πήγε εκεί με την αξία του. Και εμείς έχουμε μια ομάδα με λιγοστό κόσμο, όμως παίζουμε ποδόσφαιρο και κερδίζουμε τους αγώνες. Κάποιοι έμαθαν πάντα να κερδίζουν, όμως δεν δέχομαι καμία αμφισβήτηση για τη νίκη του Ερμή. Εγώ λέω ότι βλέπω. Δεν γίνεται να μου λένε ότι ο Ερμής κέρδισε γιατί είχε στήριξη από τη διαιτησία. Όλοι οι διαιτητές κάνουν λάθη. Ήταν πολύ καλή η διαιτησία. Μπορεί να το έβαλε με το χέρι του ο Ενρίκε, όμως δεν είναι μια φάση. Να μην λένε μόνο για τον Ερμή. Ο Ερμής είχε και πέναλτι πριν το πρώτο γκολ».

Για τις πολλές και κλασσικές ευκαιρίες του Ερμή στο χθεσινό παιχνίδι...
«Χάσαμε οχτώ τετ α τετ. Πρέπει όμως κάποιοι να το παραδέχονται όταν παίζουν οι αντίπαλοι τους καλό ποδόσφαιρο. Και εμείς όταν κάποτε δεχόμασταν πολλά γκολ φεύγαμε ντροπιασμένοι. Έτσι και οι μεγάλες ομάδες πρέπει να κάνουν όταν χάνουν από τις μικρότερες. Ευτυχώς που νικήσαμε. Αν δεν νικούσαμε, θα έλεγαν ότι χάρισα του ΑΠΟΕΛ. Αποδείξαμε μέχρι το τέλος ότι η ομάδα μου είναι δυνατή. Δεν είναι το πρώτο μας καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε από τον Απόλλωνα, όπου μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Χριστοφόρου είπε ότι δεν θα κερδίσουν πολλές ομάδες τον Ερμή. Μακάρι να συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι και ο καλύτερος ας κερδίζει. Πρέπει και οι μικρές ομάδες να είναι ανταγωνιστικές για να έχουμε καλύτερο πρωτάθλημα».


Για το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Ερμής...
«Ξεκινήσαμε για να μείνουμε κατηγορία. Θέλουμε να μπει η ομάδα στην εξάδα, να δώσουμε παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Δεν θέλουμε το πρωτάθλημα και ούτε μας αφορά. Ο κόσμος της Αραδίππου ήρθε στο γήπεδο. Χθες στην πλατεία του χωριού είχε 2000 κόσμο. Ο Ερμής θα παίξει με όλες τις ομάδες. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία και συνεχίζουμε».


Για το γεγονός ότι βρέθηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο...
«Ήμουν στα αποδυτήρια γιατί με κάλεσε ο τέταρτος διαιτητής να κάνω συστάσεις στον προπονητή μου επειδή έβγαινε εκτός γραμμής. Δεν μπήκα στα αποδυτήρια γιατί ήθελα να μπω Μου φώναξαν για το λόγο που σας είπα. Το παράπονο του προπονητή μας είναι ότι έριχναν κροτίδες στον τερματοφύλακα μας. Είχε 4000 κόσμο στο γήπεδο, έχει και 60.000 συνδρομητές η Cytavision. Όλοι είδαν ποια ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Έπρεπε να πετύχουμε πέντε γκολ. Ευτυχώς που δεν τα πετύχαμε όμως γιατί δεν θα φεύγαμε από το γήπεδο».


Για τους στόχους του Ερμή...
«Περιμένουμε την πτώση μας. Όλα τα καλά έχουν ένα τέλος. Μακάρι να αργήσει να έρθει η πτώση. Οι παίκτες είναι παθιασμένοι. Εμείς δεν θέλουμε να χάσουμε από μια μικρή ομάδα και να χάσουμε την ψυχολογία μας. Νομίζω ότι η ομάδα μου θα πάει ψηλά. Μακάρι να έρθει ένα άσχημο αποτέλεσμα με μεγάλη ομάδα και όχι με μικρή. Υπάρχουν ομάδες που δεν δικαιούμαστε να χάσουμε αν θέλουμε να μπούμε στην εξάδα. Το ΑΠΟΕΛ για μας τέλειωσε,. Εμείς προχωράμε παρακάτω. Η Ένωση είναι μια ομάδα που θέλει να μείνει κατηγορία και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτή την χρονιά θα είμαστε ευχαριστημένοι και με το να μείνουμε κατηγορία. Αν έρθει κάτι παραπάνω, ας έρθει».


Για το πριμ...
«Είναι τρελά αυτά που γράφονται. Οι ποδοσφαιριστές έχουν τα συμβόλαια τους και κάθε τρία παιχνίδια έχουν στόχο. Δεν μπορούμε να κάνουμε υπέρβαση. Δεν θέλουμε να κάνουμε ζημιά στο σωματείο».


Για την ενίσχυση του Ιανουαρίου...
«Έφυγαν τρεις παίκτες από τον Ερμή. Είδαν την ομάδα πως έπαιζε και κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να αγωνιστούν. Μας ζήτησαν να σταματήσουν το συμβόλαιο και έγινε αποδέσμευση. Ο πάγκος μας είναι δυνατός. Ο Στέλιος Δημητρίου είναι το κρυφό μου χαρτί. Είναι ο παίκτης που κάνει την ανατροπή, όποτε μπαίνει στο γήπεδο».

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου