Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Και μπάλα και γκολ (video)

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Απόλλωνας έφερε εις πέρας το καθήκον του και κέρδισε εύκολα την ΑΕΚ Κουκλίων με 4-0. Οι κυπελλούχοι ήθελαν να «τελειώσουν» το παιχνίδι μια ώρα αρχύτερα, για να εξοικονομήσουν μετά δυνάμεις και το τελικό 4-0 δείχνει φανερώνει τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η αλήθεια είναι πως οι παίχτες του Χριστάκη Χριστοφόρου με την απόδοσή τους έκαναν το ματς να φαίνεται εύκολο. Κυρίως στην επανάληψη, ο κόσμος χάρηκε έναν επιθετικό Απόλλωνα, να παίζει πολύ όμορφα και να «κρύβει» τη μπάλα, να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, να χάνει δύο… άχαστα και να επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε μεγάλη αγωνιστική φόρμα.

Είναι η πρώτη φορά φέτος που ο Απόλλωνας καταφέρνει να σκοράρει πάνω από 2 γκολ. Είχε επισημανθεί και στο παρελθόν πως η ομάδα δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, στο χθεσινό όμως παιχνίδι δεν έμεινε μόνο στη δημιουργία, κατάφερε αντίθετα να αξιοποιήσει τις 4 τουλάχιστον. Και λέμε τουλάχιστον γιατί χάθηκαν κι άλλες ακόμη για να ανέβει κι άλλο ο δείχτης του σκορ, τόσο με τον Παπουλή, όσο και με τον Γκαρσία.

Κυρίως ο δεύτερος έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια. Ήταν ο γνωστός Γκαρσία που έκοβε και μοίραζε στους συμπαίχτες του στην επίθεση, ωστόσο αυτή τη φορά κατάφερε να σκοράρει και δύο τέρματά ενώ έδωσε και την ασίστ στο Σανγκόι για το πρώτο γκολ. Ο ίδιος το χάρηκε το παιχνίδι και ήταν από τους MVP και μακάρι να συνεχίσει έτσι και κόντρα στη Λάτσιο.

Αποθέωση ΜερκήΤιμήθηκε ο Γιώργος Μερκής με αφορμή τις 200 εμφανίσεις που πραγματοποίησε με το «θεό» στο στήθος. Ο «κάπτεν»γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του Απόλλωνα, ενώ, σαν γνήσιος Απολλωνίστας, πήρε τη σημαία της ομάδας του και την κυμάτιζε μπροστά από τους οργανωμένους οπαδούς.

Ζήτησαν πρωτάθλημαΠρωτάθλημα ξανά ζήτησαν οι φίλοι του Απόλλωνα από την ομάδα τους. Το ότι ο Απόλλωνας μετά από 6 αγώνες βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα όμορφη μπάλα, έχει γεμίσει με αισιοδοξία τον κόσμο, που αν και αναγνωρίζει τις δυσκολίες με τα συνεχή παιχνίδια, εντούτοις βλέπει πως η ομάδα έχει βάθος και πάει για ψηλά.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής, η μετάβαση από Κύπρο σε Ευρώπη γίνεται… ομαλά, το rotation αποδίδει, οι παίχτες που αγωνίζονται δίνουν τα πάντα και γι' αυτό και ο Απόλλωνας, αν και παίζει σε δύο διοργανώσεις, έχει αυτά τα θετικά αποτελέσματα. Το αν θα καταφέρει να μείνει εκεί μέχρι το τέλος, θα φανεί στη συνέχεια, ωστόσο τα μηνύματα μέχρι στιγμής είναι ενθαρρυντικά.

*Να αναφέρουμε τέλος πως αμφίβολοι είναι για το παιχνίδι με τη Λάτσιο οι Ρομπέρ και Κωνσταντίνου, οι οποίοι χθες αποκλείστηκαν τελευταία στιγμή από την αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ, λόγω ενοχλήσεων.



Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου