Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Μετεωρολογική Υπηρεσία - Δελτίο Καιρού

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια παράλια μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια και ανατολικά παράλια μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη ενώ στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 16 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία από την Τρίτη θα σημειώσει άνοδο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου