Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Έρχεται και ο όγδοος - συμπεράσματα από το φιλικό (vid)

Στην τελική ευθεία μπαίνει σιγά σιγά η ολοκλήρωση του ρόστερ στον Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι έχουν ήδη πραγματοποιήσει την 7η τους μεταγραφή, τον Γάλλο Ρομπέρ και πλέον βάζουν πλώρη για την 8η.

Όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες, στα υπόψη βρίσκεται ο Σέρβος μέσος Αλεξάντερ Κάταϊ, ο οποίος ανήκει στονΟλυμπιακό Πειραιώς.

Ο παίχτης είναι 22 χρονών, με ύψος 1.83 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Η ταχύτητά του ωστόσο τον βοηθά να παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Αν και ανήκει στην πειραϊκή ομάδα, εντούτοις δεν έπαιξε ποτέ με τα ερυθρόλευκα, καθώς μόλις αποκτήθηκε δόθηκε ως δανεικός στην Βοϊβοντίνα, με την οποία πέτυχε 6 τέρματα σε 31 συμμετοχές.

Οι καλές σχέσεις του Απόλλωνα με τους πρωταθλητές Ελλάδας αφήνουν καλές προοπτικές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, με άλλον ένα νεαρό ποδοσφαιριστή που θεωρείται ταλέντο.

Μόλις κλείσει το θέμα με τον μέσο, στον Απόλλωνα θα κινηθούν και για αριστερό μπακ. Αν και δεν είναι ακόμη σίγουρο πως θα αποκτηθεί παίχτης για τη συγκεκριμένη θέση, η παραχώρηση του Γιάννη Ευσταθίου ως δανεικός σε άλλη ομάδα ενισχύει αυτό το ενδεχόμενο.

Άλλη κλάση η Φιορεντίνα
Όσον αφορά στα της προετοιμασίας, τη φιλική ήττα με 7-0 γνώρισε χθες ο Απόλλωνας από την Ιταλική Φιορεντίνα. Άλλη κλάση οι Ιταλοί, πιο έτοιμοι και σαφώς πιο ποιοτικοί, που αναμένεται να συνδιεκδικήσουν το πρωτάθλημα μαζί με τη Γιουβέντους.

Βέβαια ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους παίχτες του Χριστάκη Χριστοφόρου να αγωνιστούν κόντρα σε μια τόσο ποιοτική ομάδα και σίγουρα οι εμπειρίες που αποκόμισαν θα τους βοηθήσουν πολύ.

Άλλωστε, απέναντι σε τέτοιες ομάδες, οι αδυναμίες σου φαίνονται πολύ ευκολότερα, καθώς ο αντίπαλος εκμεταλλεύεται κάθε σου λάθος. Με αυτό τον τρόπο ο κύπριος τεχνικός θα μιλήσει στους παίχτες του για τα λάθη που έγιναν και θα τα δουλέψει μαζί τους.

Ξεχώρισε γι' άλλη μια φορά ο Μάρκος Γκουγιόν, που μαζί με τον Χαμντανί ήταν από τους πιο σταθερούς στον αγωνιστικό χώρο. Ηγετική εμφάνιση από τον αρχηγό, Γιώργο Μερκή, ξεχώρισαν και οι νεαροί Άλεξ και Χάμπερ.

Επόμενο φιλικό αύριο Δευτέρα, κόντρα στην Μπάρι, ομάδα β' κατηγορίας της Ιταλίας.

*Με πρόβλημα αποχώρησε από το φιλικό ο Ρομπέρτο Γκαρσία, αν και δεν εκφράζονται σοβαρές ανησυχίες για την κατάστασή του.

Δείτε πιο κάτω τα στιγμιότυπα του χθεσινού φιλικού:



Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου