Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΕΝΠ: Συμπεράσματα από το διπλό

Στο προχθεσινό διπλό της Ένωσης που έγινε με την εφηβική ομάδα δοκιμάστηκε και ένας Ισραηλινός πλάγιος επιθετικός, ο οποίος έδειξε κάποια καλά στοιχεία. 

Για την τύχη του θα αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες ο κ. Γιοβάνοβιτς, ο οποίος φαίνεται ότι ζήτησε να τον δει για ακόμη μερικές μέρες πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

*Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός Χούγκο Μαρτίνεθ με τον οποίο υπάρχει καταρχήν συμφωνία αναμένεται αύριο στην Κύπρο.
*Οι τρεις ποδοσφαιριστές που θα στείλει ο Σέλουκ στην Ένωση θα έρθουν στην Κύπρο μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα με τις βίζες τους.

Τραυματίστηκε ο Γκαλ
Αρνητικό σημείο του οικογενειακού διπλού ήταν ο τραυματισμός του Κροάτη κεντρικού αμυντικού Ίγκορ Γκαλ. Ο Γκαλ υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε οι πρώτες εκτιμήσεις δεν φαίνεται να είναι κάτι το ανησυχητικό.

Πως έπαιξε
Στο διπλό η πρώτη ομάδα κέρδισε την εφηβική με 4-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Χρ.Πιερέττης, Ζαννέττου, Τσιακλής και ο Ισραηλινός που δοκιμάζεται, ενώ για την εφηβική ομάδα σκόραρε ο Σκίτσας. Ήταν το πρώτο διπλό για την φετινή Ένωση, ο κ. Γιοβάνοβιτς δοκίμασε διάφορα σχήματα και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Το αφεντικό των βυσσινί χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες. Στο πρώτο ημίχρονο χρησιμοποίησε τον Ζολτ τερματοφύλακα, δεξί μπακ τον Δ.Μουλαζίμη, αριστερό μπακ τον Κράμαρ, δύο στόπερ τους Γκαλ και Γκράβιτς, στην μεσαία γραμμή τους Κολάνη και Τόλιμιρ, στα φτερά από δεξιά τον Γούμενο και αριστερά τον Μπόρεβετς, επιτελικό τον Ουίλιαμ και στην κορυφή τον Χρ. Πιερέττη.

Στο Β΄ ημίχρονο ξεκίνησε ο Κίττο στην θέση του τερματοφύλακα, δεξί μπακ ο Αρέστη και αριστερό μπακ ο Κ.Πιερέττης, δύο στόπερ οι Κωνσταντίνου και Σωτηρίου, δύο κόφτες οι Κοσμάς και Τσιακλής, επιτελικός ο Κατσιάνα, στο δεξί φτερό ο Α.Μουλαζίμης και στο αριστερό ο υπό δοκιμή Ισραηλινός και στην κορυφή ο Ζαννέτου. Κατά την διάρκεια του Β΄ ημιχρόνου πήραν χρόνο συμμετοχής και οι Τόφας, Τζιακ και Ευσταθίου.

Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου