Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΕΛ: Την σέβεται, δεν την φοβάται…

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάουλο Σέρτζιο είχε την ευκαιρία να δει χθες, τηλεοπτικά, την Μάριμπορ να κάνει επίδειξη δύναμης και ετοιμότητας, να είναι επίσης τρομερά αποτελεσματική και να παίζει αρκετά γρήγορα και σωστά.

Σίγουρα η πρωταθλήτρια Σλοβενίας έχει και τις αδυναμίες της και εκεί θα προσπαθήσουν να την χτυπήσουν οι γαλαζοκίτρινοι.

Σήμερα το απόγευμα η προπόνηση του ΑΠΟΕΛ θα είναι επικεντρωμένη στο παιχνίδι της Μάριμπορ και σε άλλα θέματα τακτικής. Όσο επικίνδυνη και αν είναι η Μάριμπορ, η οποία διψά για την μεγάλη διάκριση, οι γαλαζοκίτρινοι αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση τις αναμετρήσεις με τους Σλοβένους και ευελπιστούν σε ένα καλό σκορ στον αγώνα της Τετάρτης για να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση.

Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Η ετοιμότητα και η κατάσταση του Κλουκόφσκι, θα επανεκτιμηθεί αύριο Δευτέρα. Στους δύο αγώνες με την Μάριμπορ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος από πέρσι Κίλιαν Σέρινταν.

Στην περίπτωση που δεν προλάβει ο Καναδοπολωνός το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, την θέση του θα πάρει οΜ. Ηλία. Την θέση διεκδικούν και οι Κριστιάν Ντα Σίλβα, Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Στην επίθεση θα παίξει ένας εκ των Γκονσάλβες, Π. Σωτηρίου, ενώ για την θέση στο κέντρο, δίπλα από τον Μοράις, επικρατέστερος είναι οΒινίσιους.

Source: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου