Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Βίντεο: Αστυνομικοί σκοτώνουν τον δολοφόνο έξι ανθρώπων

Οι τηλεοπτικές κάμερες, αμερικανικού σταθμού, συνέλαβαν τη στιγμή που η ομάδα ειδικών δυνάμεων εισέβαλε σε ένα διαμέρισμα σκοτώνοντας έναν απαγωγέα, ο οποίος προηγουμένως είχε σκοτώσει έξι ανθρώπους.
Οι αστυνομικοί της Φλόριντα έλαβαν ένα τηλεφώνημα από τους γείτονες, μετά από πυροβολισμούς που ακούστηκαν από διαμέρισμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας ήταν κρυβόταν μέσα στην πολυκατοικία, μέχρι που τυχαία μπήκε μέσα σε ένα διαμέρισμα, κρατώντας ομήρους τους δύο κατοίκους του.

Οι αστυνομικοί διαπραγματευόντουσαν μαζί του επί οκτώ ώρες, μέχρι που μία ομάδα ειδικών δυνάμεων έκανε έφοδο.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, θα δείτε τους πυροβολισμούς από τη στιγμή της δολοφονίας του απαγωγέα.

Η αστυνομία έκανε την έφοδο, πιστεύοντας ότι ο άνδρας κρατούσε δύο ομήρους υπό την απειλή όπλου.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας, οι δύο αυτοί όμηροι επέζησαν, αλλά δύο ακόμα βρέθηκαν νεκροί μέσα στο διαμέρισμα.

Τρεις ακόμα άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί σε άλλο διαμέρισμα, διαφορετικού ορόφου, στην ίδια πολυκατοικία, καθώς και ένας περαστικός, ο οποίος διέσχιζε το δρόμο με το παιδί του.

Για τον τελευταίο, η αστυνομία δεν έχει ακόμα διευκρινίσει αν η σφαίρα προοριζόταν για αυτόν ή αν τον πέτυχε από εξοστρακισμό.

Νωρίτερα οι διαπραγματευτές προσπάθησαν να μιλήσουν μαζί του, ενώ βρίσκονταν έξω από την πόρτα, του σπιτιού στο οποίο κρατούσε ομήρους, αλλά οι συνομιλίες απέτυχαν.

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τα κίνητρά του, ενώ προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον ίδιο και τα θύματά του. Οι πιθανότητες ωστόσο κλίνουν στο να ήταν σε έξαρση και να μπήκε τυχαία στην πολυκατοικία.

Πηγή: newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου