Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Χωρίς βαθμούς ο Έλληνας αλλά με ακλόνητο το ηθικό

Ο Ευτύχιος Έλληνας γνώριζε ευθείς εξ αρχής ότι η πίστα του Hungaroring θα ήταν το αδύνατό του σημείο στη φετινή του καμπάνια για τον τίτλο του GP3 και οι δύο του τερματισμοί στις θέσεις 11 και 10 αυτό το Σαββατοκύριακο απέδειξαν δυστυχώς του λόγου το αληθές.

Τα πράγματα ίσως να έπαιρναν διαφορετική τροπή για τον ίδιο εάν ο David Fumanelli δεν τον καθυστερούσε στα προκριματικά του Σαββάτου και το γεγονός ότι το εν λόγω περιστατικό του στοίχησε τουλάχιστον οκτώ θέσεις στην εκκίνηση δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την κατάσταση στην ελικοειδή πίστα της Ουγγαρίας, όπου τα προσπεράσματα αποτελούν σπάνιο θέαμα.

Παρόλο που για πρώτη φορά φέτος δεν κατάφερε να μαζέψει ούτε έναν βαθμό, ο Έλληνας εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα για τον τίτλο, με έναν μόλις βαθμό διαφορά τώρα από τον Αργεντινό πιλότο της ART, Facu Regalia, ο οποίος μείωσε δραματικά την απόσταση στην Ουγγαρία με μία έκτη και μία τέταρτη θέση, μαζεύοντας παράλληλα άλλους δύο βαθμούς από τον ταχύτερο γύρο που έγραψε στη δεύτερη κούρσα.

Ο Ευτύχιος δήλωσε: «Ήταν ένα απογοητευτικό Σαββατοκύριακο για εμάς. Όλα πήγαν στραβά μετά από το μπλοκάρισμα του Fumanelli στα προκριματικά, ο οποίος ανέφερε ότι δεν με είχε προσέξει. Δεν περίμενα να τα πάω καλά στην Ουγγαρία και η αλήθεια είναι ότι δεν είχα το κράτημα στους δύο αγώνες. Θα βάλω όμως το αποτέλεσμα αυτό στο περιθώριο και θα επανέλθω δριμύτερος».

Οι επόμενοι δύο γύροι του πρωταθλήματος του GP3 θα διεξαχθούν μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, στις θρυλικές πίστες του Spa και της Monza, όπου ο Ευτύχιος αναμένεται να ξεσπαθώσει.

Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου