Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΑΕΛ: Ικανοποιημένοι από την εμφάνιση

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να σκοράρει στη λευκή φιλική ισοπαλία κόντρα στη Πάρτικ Θίστλ αλλά υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση και την εικόνα που έβγαλε η ομάδα στο φιλικό.
Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της αποστολής της ΑΕΛ για το πρώτο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Σκωτία.

Η ομάδα της Λεμεσού, έπαιξε στο φιλικό με μόλις δύο προπονήσεις στα πόδια τους απέναντι σε μια ομάδα η οποία την ερχόμενη Παρασκευή αρχίζει τις επίσημες υποχρεώσεις της σε ένα δυνατό πρωτάθλημα όπως η Πρέμιερ Λίγκ Σκωτίας.

Ο Λίτο Βιντιγκάλ και οι συνεργάτες του έμειναν ευχαριστημένοι από τη διάθεση και την αγωνιστική παρουσία των ποδοσφαιριστών μας.

Πριν από το παιχνίδι ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τονίσει στους παίκτες ότι θα χρησιμοποιούσε μια εντεκάδα για περίπου 60 λεπτά στο παιχνίδι και οι υπόλοιποι θα έπαιζαν για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα. Και το ίδιο θα συμβεί και στο φιλικό της Δευτέρας όπου μια άλλη εντεκάδα θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο κ.Βιντιγκάλ τόνισε στους παίκτες του ότι θα είναι δίκαιος με όλους και θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στα φιλικά προετοιμασίας στη Σκωτία.

Στο χθεσινό φιλικό πήραν χρόνο συμμετοχής 21 ποδοσφαιριστές από τους 25 που συμμετέχουν στην αποστολή. Δεν συμμετείχαν ο Καρίμ Φεγκρούζ, ο Έμπο Άντο που νιώθει ενοχλήσεις στη πλάτη, ο Γκουιάμι και ο Ανδρέου.

Η ΑΕΛ δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα στο παιχνίδι και κράτησε τον αντίπαλο μακριά από την εστία μας. Ενώ όσες φορές χρειάστηκε, τόσο ο Ρομέρο αλλά και ο 18χρονος Γεωργίου που έπαιξε για δέκα λεπτά ήταν σε ετοιμότητα.

Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις 16.30 ώρα Σκωτίας.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Λίτο Βιντιγκάλ θα αναλύσει το βίντεο του χθεσινού αγώνα στους παίκτες.

Από τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αθλητικό Κέντρο βρίσκεται και ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΛ κ.Μιχάλης Χαραλάμπους που ήρθε για να παρακολουθήσει από κοντά για μερικές μέρες τη προετοιμασία. 

Πηγή: newsit.com.cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου