Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ο πολυτιμότατος και ώριμος πια Γιώργος Εφραίμ

Οι δυο αγώνες με την Άστρα Τζιούρτζιου απέδειξαν ένα πράγμα. Ότι ο Γιώργος Εφραίμ αποτελεί όχι απλώς μια πολυτιμότατη μονάδα για την Ομόνοια, αλλά ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ωριμάσει πια, μπορεί να σηκώσει μπόλικο βάρος και να αναδειχτεί σε ηγετική μορφή της Ομόνοιας.

Η παρουσία του στους αγώνες με τη Ρουμάνικη ομάδα, ήταν εξαιρετική και ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η Ομόνοια από πλευράς ατομικής απόδοσης. Με το διεθνή άσο στην ενδεκάδα, η Ομόνοια είχε τη γνωστή επιθετική της ανάπτυξη. Αυτήν που είδαμε πέρυσι. Αυτήν που θέλει να βλέπει ο κόσμος της. Πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν ότι αν στο δεύτερο αγώνα ο ποδοσφαιριστής ήταν στο δεύτερο αγώνα στην αρχική ενδεκάδα, το αποτέλεσμα θα ήταν αλλιώτικο.

Εγκώμια από Ρουμάνους
Η απόδοση του Γιώργου Εφραίμ στα δυο παιχνίδια με την Άστρα ενθουσίασε τους Ρουμάνους τηλεσχολιαστές. Εξήραν συνεχώς την απόδοση του και έλεγαν ότι ο ποδοσφαιριστής αυτός αποτελούσε μεγάλο κίνδυνο για τη Ρουμανική ομάδα. Ιδιαίτερα θετικά σχόλια έκαναν στον αγώνα της Πέμπτης όταν είδαν το διεθνή άσο να κάνει εξαιρετικούς συνδυασμούς με τον Ασίς. Ένας δε εξ’αυτών έφερε και το γκολ.

Σε κάποια δε στιγμή του τηλεσχολιασμού έκαναν αναφορά ότι η Άστρα είχε ενδιαφερθεί για τρεις ποδοσφαιριστές της Ομονοίας χωρίς όμως να επεκταθούν.

Σημειώνεται ότι τα δυο ματς μεταδόθηκαν από διαφορετικά κανάλια. Αυτό της Ρουμανίας από το Ντόλτσε TV και της Λευκωσίας από το GSP TV.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ομόνοια εντατικοποιεί τις προσπάθειες της για ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή για άλλα τρία χρόνια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο…

Source: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου