Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

WTA: Τελικό τα φαβορί

Η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο πρώτο τουρνουά προετοιμασίας για το US Open, στο Στάνφορντ μετά τις ημιτελικές νίκες τους το Σάββατο κόντρα σε Τζέιμι Χάμπτον  και Σοράνα Κιρστέα. 

Έναν σπουδαίο αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στο Premier τουρνουά Bank of the West Classic, θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι στην Ατλάντα.

Το Νο1 του ταμπλό, Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα κέρδισε με 2-0 σετ την φορμαρισμένη Αμερικανίδα, Τζέιμι Χάμπτον και σφράγισε το ντέρμπι με την Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα, αφού η Σλοβάκα ήταν εντυπωσιακή στον πρώτο ημιτελικό, ξεπερώντας το εμπόδιο της Σοράνρα Κιρστέα.

Η Ραντβάνσκα, Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Τζέιμι Χάμπτον η οποία έχει τρεις ημιτελικές παρουσίες σε Premier τουρνουά το τελευταίο δίμηνο ενώ έχει σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη, απ'το Νο66 στο Νο29 της WTA.

Η Άγκα, επικράτησε με 6-3, 6-2 της Χάμπτον, Νο4 του ταμπλό και την Κυριακή θα διεκδικήσει τον 13ο τίτλο της καριέρας της και τρίτο φετινό.

Αντίπαλός της, η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα που κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-4, 6-0 της Σοράνα Κιρστέα, Νο5 του ταμπλό, στον πρώτο ημιτελικό της Premier διοργάνωσης.

Σάββατο 27/07: Ημιτελικά Stanford Classic
1-Radwanska (Poland) beat 4-Hampton (U.S.) 6-3 6-2      
3-Cibulkova (Slovakia) beat 5-Cirstea (Romania) 6-4 6-0

Source: http://tennis24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου