Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Για το πρώτο βήμα

Τον πρώτο της Ευρωπαϊκό αγώνα για τη σεζόν 2013-2014 δίνει σήμερα η Ανόρθωση.

Αντίπαλος της, στις 20:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Gefle IF Σουηδίας στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο αγώνας, ο οποίος θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision, θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών λόγω τιμωρίας της Ανόρθωσης από την περσινή σεζόν.

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα και στην αποστολή, ο προπονητής της ομάδας Χρίστος Κασσιανός συμπεριέλαβε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Βαλβέρδε, Μάστρου, Άντιτς, Λαϊφης,Γκάλαμαζ, Παβίσεβιτς, Ζόρζε, Αλέξα, Μάκος, Θεοδώρου, Μαραγκός, Κάλβο, Οχαγιόν, Αβραάμ, Φοφανά, Οκκάς, Σιούσιαν, Κολαούτι, Γκαρσία και Μαρσίνιο.

Στόχος της Ανόρθωσης είναι να εξασφαλίσει ένα αποτέλεσμα το οποίο θα της επιτρέψει να πάρει το πάνω χέρι για την πρόκριση, κάτι που δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας στην Συνέντευξη Τύπου της περασμένης Τρίτης.

Η αποστολή της Gefle βρίσκεται στην Κύπρο από χθες το μεσημέρι και χθες το απόγευμα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονήθηκαν στο Στάδιο που θα φιλοξενήσει τη σημερινή αναμέτρηση.

Η φετινή, είναι μόλις η τρίτη συμμετοχή στην Ευρώπη για την ομάδα της Gefle. Η πρώτη συμμετοχή ήταν το 2006 και η δεύτερη το 2011.
Και οι τρεις Ευρωπαϊκές συμμετοχές της Gefle οφείλονται στο γεγονός ότι η Σουηδία πήρε μια επιπλέον θέση στην Ευρώπη λόγω της θέσης της στην κατάταξη Fair Play της UEFA.

Η Gefle αναδείχτηκε ομάδα Fair Play στη χώρα της και με τον τρόπο αυτό, εξασφάλισε Ευρωπαϊκό εισιτήριο παρά το γεγονός ότι τερμάτισε στην 11η θέση.

Η Gefle προκρίθηκε από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League με δύο νίκες σε βάρος της JK Trans Narva, με συνολικό σκορ 8-1.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ιταλός Andrea De Marco με βοηθούς διαιτητές τους Massimiliano Grilli και Matteo Passeri. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ιταλός Daniele Doveri.

Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου