Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νεγρέδο: «Ο Πελεγκρίνι με έπεισε»

Με δάκρυα στα μάτια ο Αλβάρο Νεγρέδο αποχαιρέτησε την Σεβίλλη και τους οπαδούς της για την υποστήριξή τους στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα και αναφέρθηκε στην Μάντσεστερ Σίτι αλλά και τον Πελεγκρίνι. 

Ο Νεγρέδο παραδέχθηκε ότι ήθελε να μεταγραφεί στην ομάδα του Μάντσεστερ, ωστόσο ένα τηλεφώνημα του προπονητή της ήταν αυτό που έκαψε κάθε αμφιβολία που είχε.

«Ήταν απλά ένα τηλεφώνημα, στο οποίο ανταλλάξαμε απόψεις για την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Μου είπε πως πιστεύει σε εμένα και πως μπορώ να προσφέρω κάτι διαφορετικό στην ομάδα, κάτι που θεωρώ είναι μια μεγάλη πρόκληση. Στην ζωή σου ποτέ δεν πρέπει να σταματάς να αναζητείς κάτι το καινούργιο», ανέφερε ο Ισπανός επιθετικός.

Νωρίτερα είχε κάνει τον απολογισμό του στη Σεβίλλη.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Ήταν τέσσερα υπέροχα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο ο οποίος με στήριξε από την πρώτη στιγμή όταν ήμουν τίποτα και μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της Σεβίλλης και να κερδίσω και ένα τρόπαιο μαζί της», τόνισε ο Νεγρέδο του οποίου η μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι θα κοστίσει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου