Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Έφτασε η μεγάλη στιγμή!

Το βράδυ της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας γνωρίστηκαν
με το Εθνικό Στάδιο του Βουκουρεστίου.
Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Άστρα στο Βουκουρέστι για τον α' αγώνα του β' προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Η Ομόνοια ρίχνεται το βράδυ της Πέμπτης (18/07, 21:30, CytaVision5) στη μάχη τουΓιουρόπα Λιγκ, αντιμετωπίζοντας την Άστρα Τζιούρτζιου στο Βουκουρέστι για τον α’ αγώνα του β’ προκριματικού.

Οι πράσινοι βρίσκονται από το μεσημέρι της Τετάρτης (17/07) στη Ρουμανία και μετά την προπόνηση το βράδυ στο Εθνικό στάδιο, όπου έκαναν περισσότερο χαλάρωμα γνωρίζοντας το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα, ξεκουράστηκαν πριν την κρίσιμη αναμέτρηση.

Η Ομόνοια έχει ανάγκη ενός καλού αποτελέσματος (δηλαδή όχι ήττα) ενόψει του αγώνα στο ΓΣΠ (25/07), για να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ο στόχος φέτος του «τριφυλλιού» είναι μια πορεία τουλάχιστον μέχρι τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, για οικονομικούς και λόγους γοήτρου, έτσι γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντικό είναι να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Άστρα.

Ο Τόνι Σαβέφσκι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα επιλέξει την ενδεκάδα χωρίς εμπόδια. Ο Μορέιρα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Θερβέρα δεξιά στην άμυνα και ο Σκαραμοτσίνο αριστερά. Στόπερ θα είναι οι Αλαμπίκαι Αντράντε. Οι Σοάρες, Λεάντρο και Ασίς θα παίξουν στον άξονα, ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τρεις εκ των τεσσάρων Πλατινί, Τέιλορ, Σκέμπρι και Γκίκιεβιτς.

Στον πάγκο αναμένεται να μείνουν οι Μπρουκς, Εμπέμπα, Κυριάκου, Αγουιάρ, Μαργκάσα και Εφραίμ.

* Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μαξίμ Λαϊούσκιν, με βοηθούς τους Βιτάλι Ντροζντόφ και Ίλια Μπαρίσνικοφ και 4ο τον Ευγένι Τούρμπιν, όλοι από τη Ρωσία.

Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου