Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Σούπερ 96χρονη στο ταμείο: Άμα τολμάς πήγαινε να την ληστέψεις!

Έδιωξε τον ληστή από το μαγαζί της στο πι και φι!
Παρά τα 96 χρόνια που κουβαλά στην πλάτη της, η ιδιοκτήτρια ενός μπακάλικου στη γειτονιά του Μαρσφιλντ, κατάφερε να αποτρέψει ολόκληρη ληστεία εις βάρος της.

Η σούπερ-γιαγιά, η οποία διατηρεί την επιχείρηση τα τελευταία 54 χρόνια, μάλλον θεωρήθηκε εύκολος στόχος για τον επίδοξο ληστή. Κρατώντας ένα μαχαίρι και φορώντας μάσκα, εισέβαλε αποφασισμένος στο κατάστημα ζητώντας της να αδειάσει το ταμείο.

Μόνο που δεν υπολόγισε ότι η ηλικιωμένη ήταν κάπως πιο αποφασισμένη από εκείνον. «Δεν ανοίγω την ταμειακή μηχανή, μπορείς να πάρεις κάτι να φας, αλλά το ταμείο δεν το ανοίγω» είπε η θαρραλέα 96χρονη παρά την απειλή του μαχαιριού.

Ο έκπληκτος ληστής, ο οποίος είχε ήδη χάσει την ψυχραιμία του, την διέταξε να προχωρήσει στο εσωτερικό του μαγαζιού, για να πάρει ως απάντηση το: «Δεν το κουνάω ρούπι, θα καθίσω εδώ»!

Παρ’ όλα αυτά ο επίδοξος ληστής δεν το έβαλε κάτω. Πλησίασε απειλητικά την γιαγιά ζητώντας την να γονατίσει κάτω… Τότε η ηλικιωμένη έριξε και το τελευταίο της χαρτί, προειδοποιώντας τον κλέφτη πως με το πάτημα ενός κουμπιού θα καλούσε την Αστυνομία.

Ο ληστής άπρακτος και απογοητευμένος τράπηκε αμέσως σε φυγή…

Πηγή: http://24news.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου