Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Πανικός σε εστιατόριο στη Λευκωσία – Ζευγάρι πιάστηκε στα χέρια – Της έφερε το βάζο στο κεφάλι!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε γνωστό, λιβανέζικο εστιατόριο, στην οδό Λήδρας.

Άναυδοι έμειναν οι θαμώνες λιβανέζικου εστιατορίου στην πολυσύχναστη οδό Λήδρας στη Λευκωσία, όταν νεαρό ζευγάρι σε ανύποπτο χρόνο πιάστηκε στα χέρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εστιατόριο, ενώ ήταν γεμάτο από κόσμο, σε ανύποπτο χρόνο ένα νεαρό ζευγάρι ηλικίας 18 περίπου ετών, άρχισε να λογομαχεί έντονα.

Η οργή του άντρα ήταν ασυγκράτητη, αφού μπροστά στα μάτια των πελατών του εστιατορίου, δεν δίστασε να χτυπήσει την κοπέλα του με βάζο, το οποίο έσπασε πάνω στο κεφάλι της.

Ο νεαρός φερόταν σαν μαινόμενος ταύρος, αφού λες και δεν έφτανε που χτύπησε την κοπέλα με το βάζο, συνέχισε να τη χτυπάει με τα χέρια του.

Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση στο εστιατόριο και αρκετοί θαμώνες, καθώς και μέλη του προσωπικού επενέβησαν για να χωρίσουν το ζευγάρι.

Τελικά η κοπέλα αποχώρησε μόνη της από το εστιατόριο, μετά που την γλίτωσαν οι θαμώνες από τα χέρια του εκνευρισμένου συντρόφου της.

Αιτία του καυγά σύμφωνα με θαμώνες του εστιατορίου, αποτέλεσε ο χωρισμός του ζευγαριού, τον οποίο επέλεξε ν’ ανακοινώσει ο ένας εκ των δύο, στο γνωστό εστιατόριο.

Πηγή: newsit.com.cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου