Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Φιλικό με Μάντοβα, πλησιάζει η ανακοίνωση

Το τρίτο του φιλικό παιχνίδι στην Ιταλία όπου προετοιμάζεται θα δώσει σήμερα (18:00 ώρα Κύπρου) ο Απόλλωνας. 

Οι κυπελλούχοι αντιμετωπίζουν την Μάντοβα, ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Γ’ κατηγορία του Ιταλικού πρωταθλήματος και Χριστάκης Χριστοφόρου θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σε συνθήκες παιχνιδιού το αγωνιστικό πλάνο που δουλεύει στις προπονήσεις.

Όπως ανέφερε και χθες ο Σίμος Ταραπουλούζης, σιγά, σιγά θα αρχίσουν να μοντάρουν ενδεκάδα, έτσι ώστε ο Απόλλωνας να είναι έτοιμος για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Βέβαια, ο αντίπαλος προσφέρεται για να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλους τους νεαρούς που βρίσκονται στην Ιταλία.

Ντεμπούτο για Ρομπέρ

Στο σημερινό φιλικό αναμένεται να πάρει και αγωνιστικά λεπτά και το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μπερτράτ Ρομπέρ. Ο Γάλλος έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό ικανοποίησε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, καθώς θα μπει πολύ πιο σύντομα στην ομάδα.

Πλησιάζει η ανακοίνωση

Πολύ κοντά στην απόκτηση δεξιού ακραίου επιθετικού βρίσκεται ο Απόλλωνας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Οι επαφές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να προκύψει ανακοίνωση.

Η αποχώρηση του Τόνι Κάλβο από την Ανόρθωση έχει αυξήσει τις πληροφορίες ότι ο Ισπανός θα είναι ο παίκτης που θα ανακοινώσει ο Απόλλωνας. Οι «κυανόλευκοι» ωστόσο, κατά την προσφιλή τους τακτική, δεν επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν.

Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου