Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Έγινε το τετ α τετ σε κλίμα έντασης!

Εκεί που με το τέλος του περσινού πρωταθλήματος είχαν εκφραστεί απόψεις και μάλιστα κάθετες από κάποιους προέδρους ότι έχει υποχρέωση η ΚΟΠ να ξαναδεί τη σύνθεση της επιτροπής διαιτησίας και είχαμε μάλιστα τη θετική αντίδραση και της ομοσπονδίας για ένα τέτοιο αίτημα,

τελικά φαίνεται να οδηγούμαστε σε παραμονή της ίδιας, άντε με μία-δύο αλλαγές επιτροπής διαιτησίας.

Το «κοράκι» ενημερώθηκε και σας ενημερώνει ότι πριν λίγες μέρες έγινε τελικά συνάντηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη με τον πρόεδρο των διαιτητών Λεόντιο Τράττο. Εκεί διατυπώθηκαν τα έντονα παράπονα του Τράττου γιατί επί ένα σχεδόν μήνα τον αγνοούσε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, ο οποίος επικαλέστηκε τις επαγγελματικές ασχολίες σαν δικαιολογία για την έλλειψη επικοινωνίας. Έγινε μάλιστα συζήτηση με έντονο ύφος και περιεχόμενο μεταξύ τους για κάποια πολύ σημαντικά θέματα εκ των οποίων ένα ήταν η στελέχωση της επιτροπής διαιτησίας.

Ο Κουτσοκούμνης ζήτησε από τον Τράττο να μην αλλάξει τους δικούς του εκπροσώπους αλλά πήρε την απάντηση ότι θα στείλει τα ίδια ονόματα ( Καραϊσκάκης, Κυριάκου, Αντωνόπουλος) και δεν έχει πρόθεση να τους αλλάξει. Η δικαιολογία του προέδρου της ΚΟΠ, ήταν ότι μίλησε με το Χανς Ρέικβαρτ και του είπε ο Ολλανδός ότι θα μείνουν τα ίδια πρόσωπα και τα οποία μάλιστα θα κληθούν σε πρώτη συνεδρία αρχές Αυγούστου.

Συζητήθηκε ακόμα το θέμα της αντιμισθίας διαιτητών. Η ΚΟΠ διά του προέδρου της εξήγησε στον Τράττο ότι πρέπει να δεχθούν μειώσεις αλλά η απάντηση που πήρε ήταν ότι είναι ήδη μειωμένες οι αντιμισθίες και μόνο με ένα μικρό ποσοστό που δεν θα ξεπερνά το 15-20% θα γίνει αποδεχτό.
Πήγε να γίνει κάπως έντονη συζήτηση και για το θέμα αυτό αλλά αποφασίστηκε όπως γίνει νέα συνάντηση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για να ξεκαθαρίσει οριστικά η αποζημίωση για το 2013-14.

Στη συνάντηση ήταν παρών ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, ο διευθυντής Ανθούλης Μυλωνάς και από πλευράς Σ/Δ/Κ οι Αριστείδης Χρίστου και Μάριος Παναγή.

Πηγή: http://www.balla.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου