Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΑΕΛ:Βάζει τα δικά του στοιχεία

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ στην Σκωτία με το πρόγραμμα σήμερα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωινή και απογευματινή. 

Ο Λίτο Βίτιγκαλ περνά τα δικά του στοιχεία μέσα από τις προπονήσεις κάτι που φάνηκε και σε ένα βαθμό και στο φιλικό με την Αίρ προχτές.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δουλεύουν σκληρά για να φτάσουν στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής τους και να ακολουθούν τις δικές του οδηγίες μέσα στο γήπεδο. Το πρέσσινγκ αλλά και η πίεση από ψηλά είναι δύο από τα στοιχεία που έβγαλε η ομάδα στο φιλικό ενώ επιθετικά είδαμε κάποιους ωραίους συνδυασμούς κυρίως με πλαγιοκοπήσεις και στις δύο πλευρές.

Στην ΑΕΛ δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα με τραυματισμό αφού και ο Άντο από χτες μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Έτσι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του προπονητή τους. Επόμενο φιλικό της ΑΕΛ είναι την Κυριακή με την Μπάρνετ στο Λονδίνο και ολοκληρώνει με την Φούλαμ στις 6 Αυγούστου. Όσο αφορά την Κύπρο η ΑΕΛ έχει φιλικό με την ΑΕΚ Κουκλιών στις 11 Αυγούστου στο Παφιακό.

Η ΑΕΛ ψάχνεται ακόμα για επιθετικό με τις πληροφορίες να λένε ότι δεν προλαβαίνει την Σκωτία όποιος και να έρθει. Θα γίνει μια προσπάθεια για να είναι με την ομάδα στο Λονδίνο χωρίς όμως να γίνει κάποια βιαστική κίνηση. Ο Ρούι Τζούνιορ μιλάει με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και τον μάνατζερ του, που ενδιαφέρει την ομάδα και επιλέχθηκε και με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή της ομάδας.

Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου