Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

«Ανησυχούν» οι Πολωνοί για Ντόσα

Εκτενές ρεπορτάζ για τη μέχρι τώρα παρουσία του Ντόσα Τζούνιορ στη Λέγκια Βαρσοβίας δημοσίευσε μια από τις πιο δημοφιλείς εφημερίδες της Πολωνίας, Przeglad Sportowy. 

Ο ρεπόρτερ της Λέγκια στη συγκεκριμένη εφημερίδα εκφράζει την ανησυχία του ως προς τις ικανότητες του διεθνή «Κύπριου» αμυντικού να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που έχουν οι πρωταθλητές Πολωνίας.

Μάλιστα αφήνει αιχμές για το σκάουτινγκ που έγινε εκ μέρους των ιθυνόντων ενώ επικοινώνησε και με το συνάδελφο Στέλιο Αναστασίου για να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για τον «Κύπριο» αμυντικό.

Στην εισαγωγή του ρεπορτάζ ο συνάδελφος κάνει λόγο για τη σημαντικότητα των παιγνιδιών κόντρα στη Μόλντε με φόντο την πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολούθως αναφέρει ότι η αχίλλειος πτέρνα των Πολωνών μοιάζει να είναι το κέντρο της άμυνας αφού ο Ντόσα Τζούνιορ δείχνει μέχρι στιγμής επιρρεπής στα λάθη.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από την παρουσία του Ντόσα» δηλώνει στην εφημερίδα ο πρώην διεθνής Πολωνός Μάρσιν Άνταμσκι και συνεχίζει « Μέχρι στιγμής δείχνει να μην μπορείς να τον εμπιστευτείς. Για το πρωτάθλημα ίσως να μπορεί αλλά για την Ευρώπη όπου το επίπεδο είναι πολύ υψηλότερο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. 

Στα παιγνίδια με την Ουέλς έκανε σωρεία λαθών ενώ οι υπολογισμοί του ήταν οι περισσότεροι λανθασμένοι» λέει ο πρώην παίκτης της Ραπίντ Βιέννης ο οποίος εκφράζει την ανησυχία του για το κατά πόσο ήταν σωστό το σκάουτινγκ που έγινε. Ακολούθως στο ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον τεχνικό διευθυντή της Λέγκια Γιάσεν Μάζαρεκ χωρίς όμως να υπάρξει ανταπόκριση.

Στη συνέχεια του κειμένου ο συντάκτης κάνει ένα αναδρομικό στην καριέρα του Ντόσα αναφέροντας τη βοήθεια που είχε από τον γαμπρό του και νυν συμπαίκτη του Έλιο Πίντο. Ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ παραδέχεται μεταξύ άλλων ότι ήταν αυτός που πρότεινε στους παράγοντες της Πολωνικής ομάδας το Ντόσα γνωρίζοντας ότι ψάχνουν κεντρικό αμυντικό.

Μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ των Πολωνών φτάνει μέχρι το νησί μας προκειμένου να βρει περισσότερες πληροφορίες για τον Κύπριο κεντρικό αμυντικό. Ο συνάδελφος Στέλιος Αναστασίου εκφράζει τη σιγουριά του για το πόσο καλός παίκτης είναι ο Ντόσα, τονίζοντας ωστόσο ότι η παρουσία του δίπλα από τον Ουόν ήταν καταλυτική ως προς τη θετική παρουσία που είχε στη θητεία του στην ΑΕΛ. 

Το ρεπορτάζ ολοκληρώνεται με τις εκτιμήσεις που κάνει ο δημοσιογράφος σχετικά με το ποιος μπορεί να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ντόσα προκειμένου ο «Κύπριος» αμυντικός να ανεβάσει απόδοση και να γίνει ο ηγέτης στο κέντρο της άμυνας των Πολωνών.

Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου