Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ενθουσιασμός για το σπουδαίο φιλικό

Η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό
και τη Λίβερπουλ πλησιάζει και είναι σπουδαία από κάθε άποψη
Ένα σπουδαίο από κάθε άποψη φιλικό δίνει το Σάββατο (14:45) ο Ολυμπιακός.

Η Λίβερπουλ τιμά τον Στίβεν Τζέραρντ για την 15ετή του προσφορά στον σύλλογο και για να το κάνει αυτό επέλεξε τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Η φιλική αναμέτρηση είναι ένα από τα θέματα που συζητιέται ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες στην Αγγλία και πλήθος κόσμου αναμένεται να συρρεύσει στο Άνφιλντ για να δει από κοντά τα «αστέρια».

Οπαδοί προμηθεύονται εδώ και μήνες τα εισιτήρια του αγώνα κι ο ενθουσιασμός στις τάξεις τους γίνεται ακόμα μεγαλύτερος όσο πλησιάζει η ημέρα.

Εξάλλου, τους δύο συλλόγους συνδέει μία πολύ καλή σχέση, που έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο περιθώριο ευρωπαϊκών αναμετρήσεων κι επισκέψεων των οπαδών των δύο ομάδων σε Ελλάδα και Αγγλία αντίστοιχα.

Το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αναμετρηθούν με την κάτοχο 5 Champions League και 18 πρωταθλημάτων Αγγλίας ανάμεσα σε άλλα, σπουδαία τρόπαια, καθιστά αυτόματα «τεράστιο» το συγκεκριμένο φιλικό.

Άλλωστε, σε αυτό θα «τιμηθεί» ο παίκτης - σημαία του συλλόγου και δεν είναι τυχαίο ότι γι` αυτό επιλέχθηκε ο πιο πετυχημένος ελληνικός σύλλογος.





Η συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως, είναι σημαντική και για άλλον έναν λόγο.

Κι αυτό γιατί ο πρόεδρος της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει ανακοινώσει ότι όλα τα έσοδα των «ερυθρολεύκων» - ποσοστό επί των εισπράξεων - θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Κάτι που θα συμβεί κι από την πλευρά των Άγγλων, με τα χρήματα να πηγαίνουν στο ίδρυμα που έχει ιδρύσει ο «θρύλος» του συλλόγου.

Μία αξιόλογη κίνηση, στο πλαίσιο μίας πολυαναμενόμενης και σπουδαίας αναμέτρησης, που αναμένεται να εξελιχθεί σε μία μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή!

Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου