Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Μόνο ο Σίλας…

Από τους ξένους που ήταν στην ομάδα την περσινή χρονιά μόνο ο Σίλας συνεχίζει και φέτος στον Εθνικό. Όλοι οι άλλοι ξένοι αποτέλεσαν παρελθόν. 

Ο Σίλας παρά τα χρονάκια που κουβαλά στην πλάτη του εντούτοις ο Νίκος Κολομπούρδας εισηγήθηκε την παραμονή του στην ομάδα και την νέα χρονιά, αφού ο Ελλαδίτης τεχνικός εκτιμά ότι είναι ποδοσφαιριστής ποιότητας που μπορεί και φέτος να κάνει την διαφορά στον Εθνικό. 

Ο Σίλας προορίζεται και φέτος όπως και πέρσι για την θέση του κόφτη και από ότι φάνηκε μέχρι τώρα προορίζεται για βασική επιλογή στα πλάνα του κ. Κολομπούρδα.

Ακόμη δύο παίκτες

Ο Νίκος Κολομπούρδας κινείται για την απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν τις δύο τελευταίες πινελιές και θα συμπληρωθεί το ρόστερ. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλει να απόκτηση ένα αριστερό μπακ και ένα ακόμη στόπερ. Και για τις δύο θέσεις ο Εθνικός κινείται σε γνώριμες περιπτώσεις.

Για την θέση του αριστερού μπακ μιλά με τον Βραζιλιάνο Μάρκο Αουτέλιο, ενώ για την θέση του στόπερ μιλά με τον Κροάτη Ερνάντ Σκούλιτς. Δύο ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα και την περσινή χρονιά και εάν επιτεφθεί συμφωνία μαζί τους θα κλείσει και το ρόστερ. Για την θέση του αριστερού μπακ στα υπόψη είναι και Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής που προτάθηκε.

Γκόραν Ταλ

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός Γκόραν Ταλ αποτελεί χρονικά το τελευταίο απόκτημα του Εθνικού. Μία κίνηση που έφερε μεγάλη ικανοποίηση στο Δασάκι αφού πιστεύουν ότι ο Ταλ θα δώσει νέα δυναμική στα μετόπισθεν της ομάδας. Ο Ταλ για την ώρα αποτελεί το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας μαζί με τον Ισπανό Μπιντάρι. Επίσης η απόκτηση του Σενεγαλέζου διεθνή τερματοφύλακα Μπούνα Κουντούλ έφερε μεγάλη ικανοποίηση στο Δασάκι.

Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου