Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Χαλάει ο καιρός –Έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαρομετρικό χαμηλό προσεγγίζει σταδιακά την Κύπρο από τα βορειοδυτικά.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να σημειωθούν τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά, γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ από το απόγευμα της Κυριακής αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου