Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

«Φταίω εγώ σαν μάνα που έστειλα τα παιδιά μου να υπηρετήσουν;» Η Πόπη Χριστοφόρου μιλά για την στάση της Δημοκρατίας στην υπόθεση Μαρί

Η πρωτοφανής επιμονή της Κυπριακής Δημοκρατίας, να δηλώνει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για την φονική έκρηξη στο Μαρί, συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις. Όπως είχαμε γράψει σήμερα σε υπόθεση ενάγοντα στο δικαστήριο, εκπρόσωπος της Γενικής Εισαγγελίας είχε ζητήσει αναβολή, εμμένοντας στη θέση της.

Μάλιστα ο δικαστής της υπόθεσης, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι παρόν θα έπρεπε να είναι και η οικογένεια του ενάγοντα, ώστε να διαπιστώσει ότι η καθυστέρηση στην εκδίκαση της υπόθεσης οφείλεται στη στάση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Tothemaonline.com, επικοινώνησε με την μητέρα των διδύμων που χάθηκαν άδικα στη φονική έκρηξη, Πόπη Χριστοφόρου, αναφέροντας της τα όσα διαμείφθηκαν σήμερα στη δικαστική αίθουσα.

Η ίδια διερωτήθηκε , «Τελικά το Μαρί έγινε, ή δεν έγινε; Από τη στιγμή που δεν φέρουν ευθύνη, μήπως τελικά φταίω εγώ σαν μάνα που έστειλα τα παιδιά μου να υπηρετήσουν την πατρίδα τους;»

Την ίδια ώρα, δήλωσε απορημένη για τη γραμμή που ακολουθεί η Γενική Εισαγγελία, η οποία χαράχτηκε αρχικά από τον Πέτρο Κληρίδη και συνεχίζεται από τον νυν Γενικό Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη.

Είναι πρωτοφανές, σε μία υπόθεση, στην οποία η ίδια η Κυπριακή Δημοκρατία, προχώρησε σε διώξεις εναντίον αξιωματούχων της, εξασφαλίζοντας τις καταδίκες τεσσάρων προσώπων, ενώ εφεσίβαλε τις αθωωτικές αποφάσεις για τους υπόλοιπους, η ίδια να αποποιείται των ευθυνών της.

Όπως μας δήλωσε η κυρία Χριστοφόρου, έχει εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, Ρίκκου Ερωτοκρίτου, του μοναδικού, ανέφερε, που μέχρι στιγμής, φαίνεται να προχωρά προς την ορθή κατεύθυνση για να αποδοθεί δικαιοσύνη στους συγγενείς.

tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου