Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ - Διπλό το κίνητρο για τους διεθνείς μας

Το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την Ανδόρα χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σημαντικό για την Εθνική μας και με νικηφόρο αποτέλεσμα θα δημιουργήσει ξανά τις προϋποθέσεις για διάκριση στον όμιλο που συμμετέχει για την προκριματική φάση του EURO 2016.

Οι διεθνείς μας απέναντι στην Ανδόρα, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να διακόψουν το αρνητικό σερί που δημιουργήθηκε στους εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Κύπρου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρασαν 8 παιχνίδια από τότε που η Εθνική μας έχει να πανηγυρίσει εντός έδρας νίκη είτε σε επίσημο είτε σε φιλικό παιχνίδι.

Σε αυτό το διάστημα δώσαμε άλλους οκτώ αγώνες εκτός έδρας και ο συνολικός απολογισμός κατέγραψε 3 ισοπαλίες (όλες 0-0), 12 ήττες και τη μεγάλη μας νίκη στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του EURO 2016 επί της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης.

Για τελευταία φορά στην Κύπρο νικήσαμε στις 11 Σεπτεμβρίου 2012. Τότε στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 κερδίσαμε στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Ισλανδία με 1-0 από γκολ του Κωνσταντίνου Μακρίδη στο 57’.

Η Εθνική μας τότε στον πάγκο της είχε τον Νίκο Νιόπλια και αγωνίστηκε με τους Κίσσα, Σολωμού, Μερκή, Τζούνιορ, Χαραλάμπους, Νικολάου, Λαμπάν, Μακρίδη (90’ Δημητρίου), Ντομπρασίνοβιτς (77’ Σιέλης), Κωνσταντίνου (65’ Αλωνεύτης), Χριστοφή.

24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου