Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

5χρονο κοριτσάκι κακοποιήθηκε από 59χρονο

Τρομακτικές στιγμές που πλήγωσαν ανεπανόρθωτα την παιδική ψυχή του, φέρεται να βίωσε 5χρονο κοριτσάκι, που κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε από 59χρονο.

Συμφωνά με καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η 40χρονη μητέρα της μικρής ο ύποπτος παρενόχλησε και κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη της στο αυτοκίνητο του.

Συνοδευμένη από λειτουργό του γραφείου Ευημερίας, η μητέρα της μικρής, κατέθεσε πως το κακούργημα συνέβη σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας όπου διαμένει το θύμα.

Κατάθεση οπτικογραφημένη έδωσε και η 5χρονη, στην παρουσία ψυχολόγου και λειτουργού του γραφείου ευημερίας Σύμφωνα με τις δύο καταθέσεις, χθες η συγκάτοικος της μητέρας της μικρής αντιλήφθηκε από το παράθυρο του διαμερίσματος της, το όχημα του 59χρονου και τον ίδιο να κάθεται στην θέση του συνοδηγού έχοντας στα πόδια του την μικρή.

Αμέσως οι δύο γυναίκες έτρεξαν επί τόπου και κάλεσαν τον ύποπτο να ανοίξει την πόρτα του οχήματος την οποία είχε κλειδώσει. Αυτός σύμφωνα με την καταγγελία, όχι μόνο δεν το έπραξε αλλά συνέχισε προκλητικά να χαϊδεύει το κοριτσάκι.

Μετά από πάροδο λίγων λεπτών ο ύποπτος άνοιξε την πόρτα και η μητέρα πήρε το κοριτσάκι στην αγκαλιά της, το οποίο ήταν αναστατωμένο και έκλεγε. Η μητέρα του μωρό που κατάγεται από την Δομινικανή Δημοκρατία και διαμένει μόνιμα στην Κύπρο ανέφερε επίσης ότι γνωρίζει τον ύποπτο αφού μέχρι πρόσφατα την επισκεπτόταν για να την προμηθεύει με τρόφιμα.

Είπε επίσης ότι τελευταία, λόγω της συμπεριφορά του, του είχε ζητήσει να σταματήσει να την επισκέπτεται.

Ο ύποπτος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου που διέταξε την κράτηση του για 6 ημέρες. Εναντίον του 59χρονου που δηλώνει αθώος διερευνώνται αδικήματα αρπαγής με σκοπό να υποβληθεί ανήλικη σε βαριά βλάβη - σεξουαλική κακοποίηση παιδιού και άσεμνη επίθεση.

sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου