Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ανασύνταξη και αντεπίθεση

Ο Γιώργος Δώνης αντιλαμβανόμενος την ανάγκη των παικτών του για ανάσες έδωσε ρεπό στην ομάδα για την Παρασκευή και το Σάββατο. Από την Κυριακή θα αρχίσει η προετοιμασία για το ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα σε αυτές τις 9 πρώτες αγωνιστικές. Θα δοθεί έμφαση στο τομέα του σκοραρίσματος αφού εκεί παρουσιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα. Βέβαια για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοση τους κάποιοι παίκτες όπως είναι οι Ντε Βινσέντι, Εφραίμ και Τζιμπούρ.

Μάχη με το χρόνο

Οι Αμορίν, Βινίσιους και Κακά συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους. Οι Βραζιλιάνοι δίνουν μάχη με το χρόνο για να προλάβουν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα βρίσκονται και οι τρεις στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι της ερχόμενης Παρασκευής.

Δεν θα πέφτει καρφίτσα

Στον Άγιαξ αντιμετωπίζουν τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στην 6η αγωνιστική, του 6ου Ομίλου του Τσάμπιονς Λίγκ, ως το ματς της χρονιάς. Μπορεί να απομένει ένας περίπου μήνας για το παιχνίδι στο Άμστερνταμ όμως οι φίλοι του Άγιαξ έχουν σχεδόν εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια του αγώνα.

Δύσκολοι αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη

Αφήνουν πίσω τους στον ΑΠΟΕΛ την απώλεια βαθμών που είχαν με τη Δόξα, μιας και οι συνεχείς και δύσκολοι αγώνες δεν αφήνουν άλλα περιθώρια. Οι «γαλαζοκίτρινοι» μέσα σε 30 μέρες έχουν να δώσουν 7 πολύ δύσκολα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη.

Οι υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος του χρόνου:

Παρασκευή 21/11
Απόλλωνας – ΑΠΟΕΛ

Τρίτη 25/11
ΑΠΟΕΛ - Μπαρτσελόνα

Κυριακή 30/11
ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

Παρασκευή 5/12
Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ

Τρίτη 10/12
Άγιαξ-ΑΠΟΕΛ

Σάββατο 13/12
ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ

Σάββατο 20/12
Ερμής - ΑΠΟΕΛ


24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου