Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Κριτής του Feel Fantastic δηλώνει: Υπάρχουν 5-6 κορίτσια που θα κάνουν καριέρα στο χώρο!Τι απαντά για τις ατάκες-γκάφες των διαγωνιζομένων

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχει σχολιαστεί έντονα, το επίπεδο μόρφωσης αλλά και ομορφιάς των κοριτσιών. Tα σχόλια πέρασαν τα γεωγραφικά σύνορα της Κύπρου.

Κάποιες ατάκες-γκάφες κοριτσιών πέρασαν στην ιστορία και μάλιστα εγιναν πρωτοσέλιδα στα MME τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας.Τι έχει να πει για αυτό όμως η αυστηρή κριτής του Feel Fantastic , Κωνσταντίνα Ευριπίδου Αλεξάνδρου;

Σε συνέντευξη της στον Ανδρέα Κατσιή δήλωσε ότι ” Πολύ απλά δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι αυτά τα κορίτσια, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτό που τους χάρισε ο Θεός, (ομορφιά) και ψάχνουμε να βρούμε ελαττώματα, λες και η μόρφωση τους ή μη, θα επηρεάσει το μέλλον της ανθρωπότητας.

Σίγουρα έγιναν λάθη και κάποια ήταν σοβαρά και αυτό σαφώς πρέπει να μας προβληματίσει. Το ίδιο ισχύει όμως και με το αιώνιο πρόβλημα των Κυπρίων, σχετικά με τον τρόπο έκφρασης μας όσον αφορά τη γλώσσα, πόσο μάλλον σε μια ζωντανή εκπομπή στην τηλεόραση.

Προσωπικά, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί μέσα στο διαγωνισμό, υπάρχουν 5-6 κορίτσια που βλέπω πώς μπορεί να έχουν συνέχεια στο χώρο, τόσο σε επίπεδο ομορφιάς, όσο και προσωπικότητας, Πραγματικά φέτος δεν ξέρω ποια θα είναι η νικήτρια.

Βεβαίως έχω τις δικές μου προτιμήσεις, όπως και άποψη για το ποσοστό συμμετοχής του κόσμου που ευνοεί κοπέλες, με περιορισμένα προσόντα. Καταλήγοντας, το επίπεδο φέτος είναι πάρα πολύ καλό.”



tothemaonline.com

7 comments:

  1. Enhancing the professional identification online is nowadays truly straightforward. Just build a LinkedIn account and start-off optimizing it through buying LinkedIn Connections, Followers and Endorsements. buy linkedin connections

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Purchase google audits and get profited in Google positioning for nearby SEO for your site.
    buy google review

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Go and get jobs as freelance model, freelance singers, freelance actors, freelance painter, freelance rappers, freelance PRO jobs, freelance voice over artists jobs.
    acting jobs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Purchase thoughtful gifts from best gifts store. Buy gifts and make your ordinary day even more special.
    thoughtful gifts for men

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Watch the latest youtube videos , trending memes, get to know some viral memes, trending topics in India along with some viral Indian news in the feeds for all the updates. viral news

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Not getting best kitchen appliances reviews, product review sites etc. best home appliances reviews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Avail best convection microwave oven in India under 15000 and start healthy cooking. best microwave convection oven

    ΑπάντησηΔιαγραφή