Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΟΛΗ ΤΗ...

Έκρηξη συντάραξε τα ξημερώματα τη Λεμεσό. Άγνωστοι ανατίναξαν με αμυντική χειροβομβίδα, γνωστό κατάστημα υλικών οικοδομής που βρίσκεται σε πολυσύχναστη περιοχή της πόλης. Ζημιές στο κατάστημα και στο αυτοκίνητο του πατέρα του ιδιοκτήτη.

Αναζητούνται τα ελατήρια της εγκληματικής ενέργειας. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 2.50 τα ξημερώματα όταν οι άγνωστοι έριξαν την αμυντική χειροβομβίδα έξω από κατάστημα υλικών οικοδομής ιδιοκτησία 40χρόνου που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας. Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην προθήκη του καταστήματος και αναστάτωση στην περιοχή. Προκλήθηκαν επίσης ζημιές στο αυτοκίνητο του πατέρα του ιδιοκτήτη του καταστήματος που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το κατάστημα. 

 Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της αστυνομίας για τις απαραίτητες έρευνες και ανακρίσεις. Όπως διαπιστώθηκε η έκρηξη οφείλεται σε αμυντική χειροβομβίδα που ρίχθηκε ενώ οι δράστες βρίσκονταν εν κινήσει. Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη ενώ οι ανακριτές αναζητούν τα ελατήρια της εγκληματικής ενέργειας τα οποία φέρονται να αποδίδουν εκ πρώτης όψεως σε επαγγελματικές διαφορές.

showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου