Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ν. Παπαδόπουλος: Παραπλάνησε το λαό ψες ο Πρόεδρος! Με το ένα πόδι εκτός συγκυβέρνησης το ΔΗΚΟ

Ν. Παπαδόπουλος: Παραπλάνησε το λαό ψες ο Πρόεδρος! Με το ένα πόδι εκτός συγκυβέρνησης το ΔΗΚΟΠαραπλάνησε τον κυπριακό λαό, στην χθεσινοβραδινή διάσκεψη Τύπου, ο Πρόεδρος, ανέφερε ο Νικόλας Παπαδόπουλος, με το ενδεχόμενο αποχώρησης του ΔΗΚΟ από την Κυβέρνηση να είναι πολύ κοντά.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, ανέφερε ότι ο κ. Αναστασιάδης επέλεξε να υπαναχωρήσει και να δώσει το κατάλοιπο εξουσίας στους Τουρκοκύπριους, προσθέτοντας ότι αυτό δεν πρέπει να δοθεί αλλά να ακολουθηθούν παραδείγματα του Καναδά και της Ινδίας, όπου το κατάλοιπο εξουσίας το έχει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Επιπλέον, ο κ. Παπαδόπουλος, τόνισε ότι ο Πρόεδρος με τις δηλώσεις του σταμάτησε να ισχυρίζεται ότι πρόκειται για ένα απλό ανακοινωθέν, αλλά για μια συμφωνία υψηλού επιπέδου. Πρόσθεσε, πως πρόκειται για συμφωνία υψηλού επιπέδου μεταξύ Αναστασιάδη – 'Ερογλου.

Η αποχώρηση του ΔΗΚΟ από την συγκυβέρνηση, θα συζητηθεί είπε με τα συλλογικά όργανα του κόμματος, αφού καταρτιστούν σε σώμα, ενώ τόνισε για ακόμη μια φορά ότι ο Πρόεδρος με την πράξη του έχει μονομερώς παραβιάσει τη συμφωνία με το κόμμα.

Πηγή: http://www.tothemaonline.com

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου