Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Βροχές, χιόνια και κρύο από αύριο

Αλλαγή του καιρικού σκηνικού αναμένεται από αύριο με βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και πιθανόν χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. 

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία από αύριο ασθενής χαμηλή πίεση θα αρχίσει να επηρεάζει την Κύπρο. Το σκηνικό χειμωνιάς δεν θα κρατήσει για πολύ. Από την Κυριακή το μεσημέρι αναμένεται υποχώρηση των καιρικών φαινομένων και ο αίθριος καιρός επανέρχεται.

Αναλυτικά, σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά το απόγευμα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος, εντούτοις παροδικά θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Αύριο και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Από το βράδυ της Παρασκευής, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, δεν αποκλείεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή και μικρή περαιτέρω πτώση το Σάββατο.

Την Κυριακή παροδικές νεφώσεις που αρχικά θα παρατηρούνται δυνατό να δώσουν μεμονωμένη βροχή το πρωί, ενώ βελτίωση του καιρού αναμένεται προοδευτικά προς το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

- Source : http://www.philenews.com

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου