Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ράγισαν καρδιές με τηλεθεατή που ξέσπασε σε κλάματα: «Διαλύθηκε η οικογένεια μου λόγω της ανεργίας.. Δεν ζητιανεύω, μια δουλειά ζητώ»

Σαν εμένα τον Μάριο, υπάρχουν και άλλοι Μάριοι ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ο τηλεθεατής, αδυνατώντας να πιστέψει πως κατάντησε να ζει μακριά από το παιδί του και την οικογένειά του.

Βγήκε στην εκπομπή για να μπει την δική του ιστορία, το δικό του δράμα που περνά εδώ και 2 χρόνια ο τηλεθεατής στην εκπομπή «Για Σένα» και συγκίνησε τόσο την παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους, όσο και τον γιατρό Γιάγκο Μικελλίδη.

«Δεν ζητιανεύω, δεν θέλω να με λυπηθεί ο κόσμος, μια δουλεία ζητούσα» είπε χαρακτηριστικά κλαίγοντας ο κ. Μάριος, προσθέτοντας ότι δυστυχώς ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται και ο καθένας βλέπει το συμφέρον, αποτυπώνοντας με τον πιο εμφαντικό τρόπο, την σκληρότητα της κοινωνίας μας.

Δυο χρόνια άνεργος ο τηλεθεατής , τον έβγαλαν έξω από το διαμέρισμα που ζούσε με την οικογένεια του, δεν μπορούσε να τους προσφέρει ούτε ψωμί, με αποτέλεσμα να τον εγκαταλείψουν και να φύγουν για τη Ρωσία

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



- Source : http://www.tothemaonline.com


-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου