Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Το δράμα της «μαύρης γαζέλας». Πώς είναι σήμερα η πρώην βασίλισσα της πασαρέλας

Το δράμα της «μαύρης γαζέλας». Πώς είναι σήμερα η πρώην βασίλισσα της πασαρέλαςΣοκάρουν οι τελευταίες εικόνες της πρών θεάς του μόντελιγνγκ

Υπήρξε ένα από τα ωραιότερα μοντέλα του κόσμου. Η «μαύρη γαζέλα» όμως σήμερα, βασίλισσα στις πασαρέλες την δεκαετία του 90’ φαίνεται πως τώρα πληρώνει το τίμημα της ομορφιάς.

kampel3

Οι τρέσες και τα extension που φορούσε όλα αυτά τα χρόνια, της προκάλεσαν μεγάλη ζημιά όπως μαρτυρούν τα φωτογραφικά «ντοκουμέντα» με σκανδαλοθηρικά περιοδικά να υποστηρίζουν πως το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο που η Ναόμι Κάμπελ σε λίγα χρόνια μπορεί να χάσει όλα της τα μαλλιά.

kampel

Οι τελευταίες εικόνες της πρώην θεάς του μόντελινγκ πραγματικά σοκάρουν. Οι παπαράτσι την «συνέλαβαν» κατά τη διάρκεια εξόδου της σε εστιατόριο στο Mayfiar, με το μαλλί της εμφανώς αραιωμένο, ενώ σε πολλά σημεία ο φακός κατέγραψε το γυμνό της κρανίο.

Πλέον, όσο κι αν το μοντέλο προσπαθεί να κρύψει το πρόβλημα της, δεν μπορεί, καθώς έχει επεκταθεί.

kampel2

Οι ειδικοί πάντως, λένε πως η Naomi υποφέρει από αλωπεκία. Σε ήπιες περιπτώσεις απαιτούνται τρεις μήνες έως και ένας χρόνος προκειμένου να μεγαλώσουν ξανά τα μαλλιά, αλλά αν κάποια γυναίκα συνεχίσει και αυτό το διάστημα να φορά extensions, τότε τα μαλλιά δεν μεγαλώνουν ποτέ ξανά, και χρειάζεται εμφύτευση τριχών, την οποία μάλλον θα χρειαστεί και η Campbell όπως όλα δείχνουν.

Πηγή: exedra.gr

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου