Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ... ΛΕΜΕΣΟ ΑΠΟ...

Μέλη της αστυνομίας μετά από πληροφορία μετεβησαν στην περιοχή Λιστοβουνο κοντά στην Παρεκκλησια όπου εντόπισαν δυο κυνηγετικά όπλα και μια μαύρη κουκούλα σε ανοικτό χώρο.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ant1iwo.com στο χώρο εντοπίστηκε και ένα μαύρο τσαντάκι μέσης το οποίο ανήκει στον 48χρονο ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου εναντίον του οποίου διαπράχθηκε απόπειρα φόνου και ληστεία στις 2 του Φεβρουαριου. Αμέσως σήμανε συναγερμός και η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη της αστυνομίας.

 Όπως εκτιμούν οι ανακριτές τα δυο κυνηγητικά καθώς και οι μαύρες κουκούλες ανήκουν στα δυο πρόσωπα που είχαν επιτεθεί στον 48χρονο πυροβολώντας τον μάλιστα στο χέρι. Με τηλεφωνική παρέμβαση στο ant1iwo.com ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Γιαννης Σωτηριαδης ανέφερε ότι για την υπόθεση ήδη ανακρίνονται δυο πρόσωπα.

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου