Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ομόνοια για πρόκριση!

Η Ομόνοια έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στον Απόλλωνα, τον οποίο κέρδισε με 2-1 χθες στο ΓΣΠ. Πλατινί και Γκικίεβιτς ήταν οι σκόρερ των «πρασίνων».

Στάροβλαχ και Κάσερες παρουσίασαν μιαν Ομόνοια, όπως αυτήν που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί της, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν άφησε περιθώρια στον Απόλλωνα.

Ο Εφραίμ αγωνίστηκε πίσω από τον επιθετικό, Ρούμπιο και Πλατινί τα πήγαν περίφημα στα δύο φτερά και δεν άφησαν να φανεί η απουσία των Ασίς και Σκέμπρι. Κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους, η Ομόνοια πέτυχε δύο τέρματα και είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» είχαν καλές στιγμές, έριξαν όμως λίγο ρυθμούς και στο φινάλε ήρθε η μείωση από τον Απόλλωνα. Θα ήταν διαφορετικό αν η ομάδα πήγαινε με το 2-0 στον επαναληπτικό του Τσιρείου αλλά και πάλι διατηρεί το προβάδισμα.

Ήταν και μια «απάντηση» προς την ομάδα του Απόλλωνα για τις δύο ήττες που δέχθηκαν οι «πράσινοι» στο πρωτάθλημα. Από την συνολική παρουσία των δύο ομάδων, η νίκη της Ομόνοιας κρίνεται δίκαια και πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα.

Το θετικό στοιχείο που βγαίνει από την χθεσινή νίκη της ομάδας είναι η καλή ψυχολογία που υπάρχει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές ενώ και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε και χειροκρότησε τους παίκτες για την προσπάθεια του.

Ο Άλεξ Ρούμπιο ήταν αυτός που ξεχώρισε με την παρουσία του. Ο Ισπανός ήταν ασταμάτητος με ή χωρίς την μπάλα στα πόδια. Οι «πράσινοι» στηρίζουν πολλά στην παρουσία του, μιας και είναι μόλις 21 ετών.

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου