Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - Ισοπαλία στο ντέρμπι, κερδισμένη η Λίβερπουλ και τεσσάρα για Τόττεναμ

Κουτσουρεμένη η 26η αγωνιστική στην Πρέμιερ λιγκ καθώς είχαμε δύο αναβολές αγώνων σήμερα. 

Συγκεκριμένα οι αναμετρήσεις Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ και Έβερτον-Κρύσταλ Πάλας αναβλήθηκαν λόγω κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.

Η Τσέλσι παρέμεινε στην κορυφή καθώς από την μια η Σίτι δεν αγωνίστηκε και από την άλλη η Άρσεναλ δεν κέρδισε. Κέρδισε όμως Λίβερπουλ στις καθυστερήσεις! και μείωσε την διαφορά από την κορυφή. Στα παιχνίδια ηΆρσεναλ έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή και πάλι καθώς έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτετ μετά από ένα ήσυχο παιχνίδι στα πρώτα 60 λεπτά. Στην συνέχεια ανέβασαν στροφές και οι δύο ομάδες αλλά καμιά δεν σκόραρε.


Ανατροπή και νίκη για την Λίβερπουλ επί της Φούλαμ. Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κέρδισε τελικά με 2-3 χάρις σε μια εκτέλεση πέναλτι από τον αρχηγό της τον Στήβεν Τζέραλντ.


Μεγάλη νίκη για Τόττεναμ που διέλυσε την Νιούκαστλ εκτός και συνεχίζει να ελπίζει για μια θέση στο Τσάμπιον λιγκ. Τέλος Στόουκ και Σουόνσι έμειναν στην ισοπαλία.

Στα χθεσινά ματς η Τσέλσι την πάτησε στο 87΄ λεπτό και γκέλαρε με την Γουέστ Μπρομ. Σημαντική νίκη γιαΓουέστ Χαμ επί της Νόργουιτς, ενώ Κάρτιφ και Άστον Βίλλα μοιράστηκαν βαθμούς. Τέλος εκτός έδρας νίκη για την Σαουθάμπτον επί την Χαλ.


Σήμερα
Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτετ 0-0


Νιούκαστλ-Τόττεναμ 0-4 (0-1)
19΄,82΄ Αντεμπαγιόρ, 53΄ Παουλίνιο, 88΄ Τσιάτλι


Φούλαμ-Λίβερπουλ 2-3 (1-1)
8΄ Τουρέ(αυτ.), 63΄ Ρίτσιαρσον-41΄ Στάριτζ, 72΄ Κουτίνιο, 90+1΄ Τζεραλντ(πεν.)


Στόουκ-Σουόνσι 1-1 (1-0)
17΄ Κράουτς-52΄΄ Τσίκο


Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ (αναβλήθηκε)
Έβερτον-Κρύσταλ Πάλας (αναβλήθηκε)


Χτες

Κάρτιφ-Άστον Βίλλα 0-0
Χαλ-Σαουθάμπτον 0-1
Γουέστ Χαμ-Νόργουιτς 2-0
Γουέστ Μπρομ-Τσέλσι 1-1


Source : www.24sports.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου