Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - «Πονέσαμε» τα μάτια μας

Ένας φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ που βρισκόταν χθες στο ΓΣΖ φώναξε στο Δώνη λέγοντας του ότι έχει «πονέσει» τα μάτια του με αυτό που έβλεπε. 

Είχε απόλυτο δίκαιο, ο ΑΠΟΕΛ δεν βλεπόταν και όλοι περίμεναν να λήξει το παιχνίδι για να φύγουν από το γήπεδο. Βέβαια είναι μικρή η ζημιά αφού η ομάδα της Λευκωσίας συνεχίζει να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Οι μαζεμένες αλλαγές του Δώνη επηρέασαν αρνητικά τη συνοχή της ομάδας με αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ να μην μπορεί να φτάσει σε ψηλά στάνταρ απόδοσης. Οι παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσουν την παρουσία τους. Στα αξιοσημείωτα ήταν η επιστροφή του Γκόμες στην ενεργό δράση μετά από 4 μήνες. Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε για 60 λεπτά και έδειξε αν μη τι άλλο ότι είναι απόλυτα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Για 1η φορά ξεκίνησε βασικός και ο Κακά ο οποίος πήρε ένα 90λεπτο στα πόδια.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» αφήνουν πίσω τους τον αγώνα του κυπέλλου και πλέον συγκεντρώνονται στον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου (15/2, 18:00) με την Αλκή και πάλι στο ΓΣΖ. Οι 3 βαθμοί επιτακτικοί για την ομάδα του Γιώργου Δώνη ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Αμορίν και Σέρτζιο. Τη θέση τους στο αρχικό σχήμα θα πάρουν οι Κακά και Σολωμού.

Source : www.24sports.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου